Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
samujózsi
senior tag
válasz
Frawly
üzenetére
Ez sem igaz teljesen: változtatni lehet (azt a jelszót, amivel a diszk nyílik), resetelni nem lehet az elfelejtett jelszót.
Linket nem tudok, tegnap néztem a BIOS-ban (dell e5570 vagy 80), hogy le is lehet venni a jelszóvédelmet.Amennyire utánajártam, az sem feltétlenül igaz, hogy a hardveres jelszót elfelejtés esetén ne lehetne kiütni, de ez eszközfüggő. Úgy tippelem, firmware hibák kihasználásával lehet megcsinálni, de alaposabban nem néztem utána, csak a google dobott fel pár utalást, de nem tűntek megbízhatónak, kihagytam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest