Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Köszi hogy figyelmeztetsz az autocad windows függésére, arra nem is gondoltam, inkább a gpu erőssége járt a fejemben.
A fenti tecső csatornákat nézeve jutottam el ebbe a topicba is, mint a H2 az x86 egyik legolcsóbb kiépítéséhez.
A fenti csatornákon eddig 3 sbc-re tudtak külső vga-t hajtani, mind3 x86-os, ebből az első kettő az udoo bolt V8 és a lattepanda alpha terén igazad van, 400 usd körüliek, annyiért használt piacon rendes autocad notebookot kapok, még ha nem is érintőképernyős és ugyanúgy egyedileg kellene hozzá strapabíró külső házat összeraknom mint az általam preferált úton.
Csak nekem a fogyasztás is lényeges szempont és amennyire látom ebben a kártyapc-k a nyerők.A 3. x86 kártya az Odyssey, amiben ugyanaz a celeron proci van mint a kolléga H2-jében, csak beépített 8 gb rammal, cserébe 185 usd az alapgép és ugyanúgy m.2-re lehet dugni vga-t, amit a kolléga is kipróbálhat, csak előtte még senki nem próbálta sikerrel.
Elvileg ha az Odyssey-ben megy, akkor a H2vel is mennie kéne, így x86-ból úgy néz ki hogy a topicban már megtaláltam a legolcsóbb választ.

Csak gondoltam megkérdem hátha vannak tapasztalatok, vagy olvastatok egyéb opciókat.
Pl a rockpro esetében amikor régebben próbálkoztak kiaknázni a pcie portot problémába futottak ha nem csak sata nasként akarták használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Hardcore café
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fotók, videók mobillal
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR5 RX6900XT 16GB!
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Death Stranding Director s Cut
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest