Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
létezik hasonló eszköz, mint a raspberry pi, csak erősebb?
Nas, és média lejátszó funkció miatt érdekelne hasonló gép. Hálózaton tudjuk 50-60MB-al másolni, linux, kodi támogatás. Hdmi kimenet, usb aljzat. Giga lan, és sata interfész előny. Létezik ilyen? Ami kicsi, és nem eszik sokat?Jól értem, hogy a ODROID-XU4 110MB/s-el is tud másolni USB3.0-án keresztül hálózaton? [link] Csak, mert akkor lehet, hogy ez is elég lenne nekem, nem kellene a h2. Nyílván a h2 hosszabb távon jobb lehet.
Csak mert szerintem a kodi, és a torrent simán tudna egymás mellett menni így. A kodi, ha jól tudom támogatja a hw-es gyorsítást is.Még megfontolom, meg utána kérdezek ezeknek. Igazából ez a rock64 még olcsóbb is 10 dollárral (2GB verzió). A pro nem biztos, hogy kellene nekem. Bár az erősebb CPU, és a pci-e csábító.
Bár ez alapján a sima xu4 is megy openELEC-el. [link]
De az xu4 talán gyorsabb, mint a sima rock64.
Nem tudom, hogy melyik legyen egyelőre.
Jelenleg ott vagyok, hogy a ROCK64/ROCK64PRO vagy az xu4 lenne a befutó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Villanyszerelés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- World of Tanks - MMO
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Gamer PC belépő szint
- INGYENES SZÁLLÍTÁS - HP EliteDesk 800 (i7-4770, 16GB, NVIDIA, monitor, bill., egér, W11, MS-Office)
- Gamer PC RTX 5080 AMP Extreme Ultra / i5-14600K / DDR5 / Garanciás hibátlan állapotban!
- INGYEN POSTA -Prémium V901 - DDR5 - Intel i5-14600KF -RTX 5060Ti -32GB -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest