Hirdetés
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
bocsi, de az meg már felháboritó hogy te meg csak úgy leszólod hogy nincs személyes tapasztalod a használatával kapcsolatban...minek vegyen 60ezerért olyan noname boardot amit egy 20ezres board is kiszolgál? amúgy te csak kritizálni tudtsz? semmihez nincs pozitiv véleményed?
amúgy meg nem ajánlgatom, csak alternativát adtam...mint anno te is nekem, hogy miért nem málnát vettem a narancs helyett
most akkor kezdjelek el én is fikázni téged mert te is ajánlatokat teszel? hm...??ezt már levitáztuk....szerintem....
aki tehetősebb vegyen drágább boardot, akinek meg nem dagad a bukszája, vegyen olcsóbbat...mennyi a részesedésed ezeknek az ajánlgatásából?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Filmvilág
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
most akkor kezdjelek el én is fikázni téged mert te is ajánlatokat teszel? hm...??