Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Eljött végre a nagy kapacitású akkumulátorok kora?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 4G
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
Hirdetés
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
-
Jövőre jön a Suikoden I&II HD Remaster Gate Rune and Dunan Unification Wars
gp PC-re és konzolokra is megjelenik tavasszal a remaster kiadás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
roli543
őstag
Nagyon szép az a hátlap
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
DraXoN
addikt
nice booty
Más különbség van Edge 50 Neo-hoz képest? ... csak szoftverben esetleg?Laptopból, ha tehetem Thinkpad ... nem olyanok mint egykoron, de még mindig jók (szerintem).
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
moleculez
veterán
Szoftveres újdonság, hogy a Lenovo számítógépekkel, tabletekkel és a Motorola telefonokkal automatikusan szinkronizál a telefon, és automatikusan képes megosztani a számítógép billentyűzetét és egerét a rendszer
Gondolom csak Win alatt, de azt meg alapbol tudja a Win, szoval mi ebben a Lenovo-exclusive?Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
janeszgol
félisten
Tetszik az ötlet, jó a külalak, a hardver is, viszont ennyi ojróért picit kevés az SoC.
-
DraXoN
addikt
nézd a jobbik oldalát, tovább bírja az akkuról a telefon és nem melegszik túl GPS használata közben ha az ablakba van rakva.. én ezen két ok miatt nem akarot többet csúcs hardverrel szerelt telefont .. eléggé "placebó" is, mert úgy is hamar túlmelegszik és visszavesz (a GPU ereje meg nem érdekel, nem játszom telefonon passziánsznál komolyabbal).
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
Öcsielvtárs
aktív tag
HM. Nekem tetszik.
ThinkPad
-
De el tudnám képzelni ThinkStation mellett .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest