- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HÁZIGAZDA
válasz szabi__memo #93465 üzenetére
a heroin az új ivermectin!!
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
-
HÁZIGAZDA
-
HÁZIGAZDA
válasz #20749568 #93472 üzenetére
az a bajom, hogy összemosol dolgokat. a politika teljes inkompetenciája (kivéve a saját jogainak növelése, persze) rémisztő...
...de nagyon rossz szájíze van annak, pontosabban engem zavar, ahogy a járványt bagatellizálod. oké, hogy az emberek zöme leszarja, neked nem muszáj azért.
-
HÁZIGAZDA
válasz makszi #93479 üzenetére
ne marháskodj, annak az esélye, hogy mindketten megmakkantok egy AZ oltástól praktikusan zéró. érted, ha 100 ezerből 1 meghó, akkor is 100 ezerszer 100 ezer az egyhez, annyi nullát én már le sem bírok írni.
másrészt: olvasd el, hogy mik a tünetei ennek a parának, mikor kell figyelni, aztán, ha helyzet vagy, legyetek készen. de nem lesz ilyen.
-
HÁZIGAZDA
én meg nem tudom, hogy mikor leszek beoltva, szerintem soha, tuti hóki intézte el büntetésből
(zuglói háziorvos ismerőshöz kétezer user tartozik, az 1948-asoknál tart a listájában . és, hogy nekem is legyen saját, személyes bejáratú konteóm itt a dilitopikban, simán kinézem fityiszékből, hogy nem csak simán lakosságarányosan terítik a szajrét... ha ugyanis az belefér, hogy ellenzéki önkormit anyagilag letérdeltessenek, akkor ez is, ugyanaz)
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
az tisztán látszik a járványból, hogy rossz a szociális beágyazódottságom, lehet, hogy a sputnik mehet szabadon, de nem arra, amerre én vagyok. bevallom, kissé türelmetlen is vagyok most már, illetve zavar a balfaszság érzete.
a következő járvány előtt pár dolgot majd rendbe kell rakni...
-
-
HÁZIGAZDA
válasz tom_tol #93528 üzenetére
nem lep meg, de már megint mit tudok rosszul?
(összeomlás az nem ilyen, ez csak egy közepes járvány. összeomlást nem szeretnék megélni, amilyen kis kényelmes vagyok én is. igen, az utolsó mondatodban maximálisan egyetértek.)
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
válasz Chesterfield #93563 üzenetére
szerintem húzd le a megbízható források listájáról
-
HÁZIGAZDA
https://index.hu/belfold/2021/04/02/korona-bergamos-tulelok/
izé, sokoldalú, polihisztor vírus ez
-
HÁZIGAZDA
válasz #20749568 #93673 üzenetére
mert engem igazából jobban érdekel, hogy pontosan milyen vírus ez, mit csinál, mint az, hogy józsi34 szerint zárni kéne a strandokat, de frici55 szerint józsi34 egy debil f.sz
(cserébe valóban nehéz fejben egyben maradni covidilag, tény. azért jobbára megy)
-
HÁZIGAZDA
válasz #20749568 #93680 üzenetére
nem az emberi szenvedés érdekel en bloc, abba tényleg beleőrülnék
nemtom, nekem olyan alap, hogy itt van egy virnyák, ami eléggé meghatározza az életünk 1+ éve, akkor minél inkább értsem, hogy ki ő és mit csinál. és mindig elmondom, hogy még csak a felszínt kapargatjuk, fingunk sincs a gyerekekben okozott károkról stb. pedig ezek fontos kérdések, a legfontosabbak
-
HÁZIGAZDA
válasz #20749568 #93685 üzenetére
nézd, van két kisgyerekem, volt autoimmun bőrnyűgjük (apróság, de volt), crouposak (örökletes, autoimmun, kinövik), nem a legacélosabb az immunrendszerük, normál cuccoktól is napokig lázasak
például azt is el kell döntenem, hogy akkor járjanak-e most hullámcsúcson közösségbe vagy sem. valami alapján döntenem kell, nyilván a kockázatokat próbálom felmérni, ahhoz minél inkább tudni szeretem, hogy mi a kórházi valóság a gyerekekkel kapcsolatban
és hát csak érdekel ugyanez a felnőttekkel kapcsolatban is
szerintem nem az a bátorság egyébként, hogy megrántom a vállam és nem foglalkozom a virnyákkal, meg mellesleg idősként vagy egyedülállóként érzésre ezt qrva könnyen megtenném
na mindegy, érdekel is, meg döntéseket is kell hozni, azokat szeretem valódi infók alapján és nem hitből vagy piktori bemondásra
ezzel együtt van, hogy úgy érzem, hogy túlolvastam magam épp, akkor pár nap szünet
-
HÁZIGAZDA
válasz tom_tol #93710 üzenetére
igen, aláírom, és van is, hogy benyelem én is, bármennyire igyekszem szűrni.
egyébként ezen gondolkodtam közben: azért is olvasom el az összes kórházas beszámolót, mert pocakvezér konkrétan teljes hírzárlatot csinál, és nyomatják a propagandát, hogy minden fasza. a kórházigazgatók gondosan szelektált csinovnyikok (ózdon csúszott csak egy kis porszem a gépezetbe), lapítanak, a kórházakban katonák, az orvosok is alapvetően meg vannak félemlítve. undorító!!
na, ilyen helyzetben egy-egy ilyen beszámoló még mindig inkább fedi a valóságot az összes barokkos túlzásával, mint amit a nagy piktor lefest nekünk
-
-
HÁZIGAZDA
válasz Drizzt #93751 üzenetére
valami magyarázata lesz úgy is. most volt egy nagy, egy órás beszélgetés a hazai ismert szakikkal, talán hatan voltak rajta, téma volt az i is, beszédes arcuk volt, hamar lezárták annyival, hogy az a véleményük róla, mint amit az EMA írt...
-
HÁZIGAZDA
nem is azt kell, hanem rendes laboros vérvételes
kíváncsi leszek. nyilván lesz amúgy, be is b.szna, hogy en bloc placebo volna a kínai , no meg te szemtelenül fiatal is vagy, ott még elég jó hatásfokkal szokott menni az elölt őskövület
-
HÁZIGAZDA
válasz Sir Pocok #93770 üzenetére
egyetértek, vérrög miatt nullát paráznék (és ha nő lennék, felkészülnék a tünetekből és ha jelentkeznek, azonnal lépnék)
ami nekem nem tetszik, az a dél-afrikaival szembeni hatásosságáról szóló hírek, de mondjuk egy orosz vagy kínai ilyen téren full fekete ló
és, hogy adjunk egy pofont "oda" is, az egyik kórházban a dokik szerint jópár emberke van, akik kaptak pfizert és elvileg védettnek kellett volna már lenniük, oszt betegek
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
válasz Foxmulder89 #93789 üzenetére
úgy látom, ma ilyen laposföldes nap lesz
-
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest