Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz Jablocskov #68418 üzenetére

    Hatékony tesztelés és kontaktkutatás kellett volna nyáron? Azt mondod a #minketirigyelavilag varázsige nem volt elég? :)

    Októberben is még ment az áprilisi programok pótlása, mindenféle programok, pedig már mentek fel a számok, novemberben jött is kapkodva a durva korlátozás.

    Egyensúly pedig kellene. A nyári felkészülés után most a korlátozást is rosszul csináljuk? Étterem, kávézó, cukrászda, kocsma és mozi bezárva az érthető, de most a 20:00 óra korlátozással, ami azt jelenti 19:00-kor zár a bolt, aki 17:00-kor végez annak ez a 2 órás tumultus covid sáv van vásárlásra, ahelyett nyugiban szellős boltban este kilenckor letudnád? Simán azt érzem most többet vagyok tömegben, mint békeidőben. Listával összeszedem ami kell, közben látom a sok bámészkodót. Bemegyek drogériába, az előttem belépő négy ember után miért én vagyok az első aki nyom a kirakott fertőtlenítőből? Pont olyan hely ahol összetapizzák a termékeket, mert nem tudja húsz féle samponból melyiket akarja.
    Múltkor a nagy cipőboltot láttam kívülről: black friday, karácsonyi akció miatt tömve volt, a fél méter távolságot se lehetett tartani. Tom Cruise ezt látta volna! ;]

    Szerintem mert maszkot hordunk, még mindig a távolságtartás lenne a legfontosabb, svéd adatokból is gondolva. Hasznosabb lenne belépési létszám limit inkább? Tavasszal az olasz képeken láttuk a sorokat az utcán.

    Az is összevissza van, hogy egyik településen kell üres utcán is maszk, másik városban csak forgalmas helyeken? Ezt már játszottuk szeptemberben az iskolában osztályban nem kell, folyosón kell? Egyetemistákat koli bezárással miért is utaztatták keresztül az országon, vigyék haza szülőknek? Tanár, nővér 100% táppénz hogy is van? Az is milyen összevissza, hogy 65+ évesek bármikor mehetnek vásárolni, ezért a 9-11 sáv nem volt eléggé kihasználva? Ingyenes parkolásról mit gondoljunk? Légszennyezettség, bevételkiesés, többet árt mint használ?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák