Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nokia 3310 / 3330
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
Nem rossz. De nekem egy X2 PRO Wireless Bluetooth Gamer Mouse + Charging Dock van amit nem cserélnék le, csak ha pisztolyt fognának a fejemhez.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
DraXoN
addikt
Mindig örülök ha halk egér jelenik meg, de sok az extra pénz amit kérni tudnak érte (prémium tulajdonságnak tekintik).
Itt DIY-re hajlamos emberek előnyben vannak.
és akkor egy kis sztori az elmúlt 20 évemből:
Vagy a 3. egeremben cseréltem kapcsolót az elmúlt 10 évben... nem csak mert elromlott a jobb vagy ball (és duplaklikkelt, vagy semmit se csinált), de, hogy halkabb is legyen olyan fajtát raktam be ami "jó halk". 2 fajtát is kipróbáltam az évek alatt.
Gyakorlatilag szuperhalk, és van (némi) nyomásérzet ennek ellenére, Huano "mute" yellow amit egyik egeremben használok (az utazósban): [link]
Egy másik fajta, ami kicsit hangosabb, de picit jobb a nyomásérzet ("keményebb" a lenyomás, jobb nagyobb egerekhez), kapcsoló formára kicsit más mert csak 2 érintkezős, az a Kailh kapcsoló. [link]
Persze ezek mind kínaiak, és a tartósság.. kérdéses, Kailh-ot pl. cseréltem már az egeremben, de az is igaz, sokat használom a gépem, 6 év alatt "csak" 3 egeret cseréltem mostanság. 1-et mert elhagytam (airbnb-n), 1-nek a görgője halt meg (nem találtam még jó görgő mikro érintkezőt, amit vettem alin 1-2 hét alatt feladták, igaz, nem kerestem sokat... bár az az egerem még várja a javítást azóta is egy dobozban).
De mielőtt kapcsoló cserébe vágtam magam, vagy egy tucatnyi egeret elhasználtam 2000-óta, sokáig egy dobozban gyűjtöttem őket, pár éve költözéskor adtam le elektronikai hulladékként, mert nem igazán volt kedvem megjavítani őket, hiába kezdtem el kapcsoló cserét az utolsó pár darabban.. meg vegyes volt a dolog, soknak a görgője volt rossz, másiknak az optikája valahogy "ugrálóssá" tette az egeret, harmadik görgő gumija úgy kinyúlt, hogy ... csak lógott bármit tett vele az ember.
A mostani egy egér-billenytűzet Rapoo 8200M szett része... eredetileg gumis oldala van (volt), az egy fél év alatt levált. Visszarakni nem sikerült a gumis szélét, eleinte "ragasztgattam vissza", az se tett jót az egér látványának, de idővel elnyúlt annyira, hogy reménytelen volt. Szedésével kicsit kényelmetlen lett miatta használni (szó szerint szúrt), meg az éles részeibe extrán gyűjtötte a koszt. Azt lecsiszoltam a széleit ... jó ronda lett (Vannak ragasztó kifolyás maradványok is)... viszont kézreáll, és kényelmes, a kapcsoló ebben Kailh (1x már cserélve lett a jobb oldali).. 3. évében van jelenleg. közeledik a 4. év kb. ez a határ, egy egér se élte meg nálam 4. évén túl...
Csak mivel utóbbi egy billentyűzettel közös (ami meg tök jó mert egyszerre 4 eszközhöz is tud csatlakozni, 1 donge és 3 bluetooth, az egér azonos donglet használ és tud 2 bluetooth kapcsolatot). Kicsit nagy a lag-ja, játékra nem a kedvencem (igaz a dongle-n át még tűrhető, bluetooth-al tényleg sokat késik az egér és billenytűzet is)... de megszoktam mostanra. Valahogy kéne 3D nyomtatni egy új házat az egérnek ... de nem kis meló lenne gondolom.[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
mx anywhere 3s-ben is elég csendes "mikrokapcsolók" vannak.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Alusky
aktív tag
Aztán jön a könyvtáros Manyika az otthonkában, +15 dioptriás szemüveggel és elkezd csettegtetni a 40 éves IBM billentyűzeten, meg beröffenteni egy mátrix nyomtatót, a százlábúak meg szétfutnak a falon.
[ Szerkesztve ]
Köszönöm Prohardver Kft, hogy biztosítod a második Facebookot a világon.
-
pusszycat
nagyúr
Füldugó a legjobb egér ellen.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/108kg.]
-
Eclips21
őstag
Mi indokolja ennek az arat? Logitech M220 direkt irodai felhasznalasra szant “silent” kapcsolos, mindenki ilyet hasznal nalunk es jo is, egy normalis elemmel 1,5 evig mukodik! (gyari elem is 1,5 evet kibirt benne!)
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Kailh Square Silent
Ez egy ritka szar kapcsoló, tompán, gumisan nyekken, semmi lenyomásérzete nincs.
Kb. 1 évet bírt az egeremben, de már cserélni kell a bal gomb alattit, mert nem mindig kapcsol.Elő kéne már keresnem a Huanokat, amiket rendeltem helyette.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
tatu9
tag
Akkor még neked jobban bírta, én félévente cseréltem, végül vettem egy olcsó, könnyű egeret és raktam bele huano silenteket.
Egyébként meg itt van a specifikációja az egérnek, elég nehéz.
Igaz egy aaa adapter+lítium elem kombó könnyít rajta.“TRUST. PRAY. OBEY”
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szólánc.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MárkaLánc
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nokia 3310 / 3330
- További aktív témák...
- Bontatlan! Lenovo ThinkPad X1 Nano G2 Profi ultrabook -50% 13,3" i7-1260P 12Mag 16/512 2K /0,97 Kg/
- Sony TA-F435R + Elac CLS6 + Norstone Epur + Norstone B250
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 5th - i7-10G i 16GB I 256GB SSD I 14" 4K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Ajándék Batman AS Játék+10e Ft Meta Kredit! Quest 3S 128 és 256GB 2 év cseregarancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen