- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Szokatlanul nagy telepet kaphat az Oppo következő A-szériása
- Korán szivárgott a Snapdragon 4 Gen 6: új Adreno és LPDDR5 is jöhet
- Egy spanyol játékosnál tűnt fel a Honor Robot Phone a vb-döntő után
- Tisztázta a Motorola az Edge 70 Max frissítési ígéretét
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Tisztázta a Motorola az Edge 70 Max frissítési ígéretét
- Öt év után újra 5G képes kamerás csúcsmobilokat hoz a Huawei a nemzetközi piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIDEA AMS150-PBW okosventilátor
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
Kövezzetek meg, de nekem ez tetszik.
A második ránézésre viszont inkább kihagyós. Oké, én az okostelón se vagyok egy doomscrollozó ember, az FB app nincs telepítve a készüléken, de a böngészők, a YT meg a YT Music hiánya már fájna nekem.
-
Polarstar
nagyúr
Mi a baj a Unihertzzel? Szoftveres támogatásra gondolsz?
Ne feledkezzünk meg a silány szoftverekről, csing-csung kriksz-kraksz letörölhetetlen "nélkülözhetetlen" applikációkról és logikátlan meglepetésekről.
Plusz ahogy ez szokott lenni - a promó kép köszönő viszomyban sincs a látható kijelzővel.
Talán ez is zavaró.
-
Adeeka1008
lelkes újonc
-
Kiss4ever
tag
Hú, nekem ez nagyon tetszik, amúgy szerintem hű a Commodore szellemiségéhez egyébként a honlapon írják a kamerát "48MP Sony rear camera", audiofil dac, meg elág jó füles hozzá gyárilag, előtelepített C64 játékok meg csengőhangok stb. Én venném másodlagos telónak, de max ilyen 100 körül.

-
Fancy-boy
addikt
Az irány jó, de ez a dizájn olyan mint egy cyber nagyifon.
Innovatív cucc, megfelelő tudással, de az árát le kellene felezni. -
Polarstar
nagyúr
-
cs.zs.
veterán
Másoknak is tetszik, csak az áránál elnéztek valamit
-
Necroman_Mk2
őstag
-
Oldfoksz
aktív tag
Hasonló készülékről tudtok, ami nem kerül ennyibe? Ez ennyi pénzért értelmezhetetlen számomra, de olcsóbban szivesen kipróbálnék egyet, amin megy a maps, spoty, és van benne jack. A Xiaomi (vagy csak a nevével hirdetett?) belpiacos okos nyomógombosairól tudok, de van olyan, ami nem csak belpiacra szántak, esetleg euban is forgalmazzák?
Az Unihertznek vannak nyomógombos okosai.
Titan 2
Titan slim
De maga a márka megosztó....
..... bár én elfogadnék egyet
-
rendzso
tag
Hasonló készülékről tudtok, ami nem kerül ennyibe? Ez ennyi pénzért értelmezhetetlen számomra, de olcsóbban szivesen kipróbálnék egyet, amin megy a maps, spoty, és van benne jack. A Xiaomi (vagy csak a nevével hirdetett?) belpiacos okos nyomógombosairól tudok, de van olyan, ami nem csak belpiacra szántak, esetleg euban is forgalmazzák?
-
gusthy
veterán
Erre mondaná nagyanyám, hogy jó, hogy lehet kapni.
-
this is life
Ármester
Ezen az áron max egy 3310-es limitált újrakiadás tudna egyáltalán életben maradni. Ez a "nevenincs" gagyiság soha.
"A Callback 8020-al a minimalista telefonok piacát és a digitális detoxra vágyókat célozzák,"
A digitális detoxra vágyóknak üzenem hogyha kikapcsolják a wifit meg a mobilnetet máris digitális detoxban vannak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A digi detoxra ott a nophone, végtelen akku idővel [link]
-
Polarstar
nagyúr
Ezen az áron max egy 3310-es limitált újrakiadás tudna egyáltalán életben maradni. Ez a "nevenincs" gagyiság soha.
"A Callback 8020-al a minimalista telefonok piacát és a digitális detoxra vágyókat célozzák,"
A digitális detoxra vágyóknak üzenem hogyha kikapcsolják a wifit meg a mobilnetet máris digitális detoxban vannak
Teljesen egyetértek. Ki kell verni a mobilt a marhák kezéből. Nem ír, meg X-ezik. Viszont 8x többet fog telefonálni!
Ez függés átterelés. -
KISDUCK
addikt
1550mAh?
Még ha el is tekintünk az extrém ártól, ez azért sovány lesz... -
paatrick
őstag
-
Polarstar
nagyúr
Ez akar az új Vertu lenni? Ahhoz nem lesz elég a roppanós tejfölös doboz kaszni!
-
cs.zs.
veterán
-
Móci
addikt
-
kbyte1024
veterán
-
Hieronymus
veterán
-
cs.zs.
veterán
150-200.000 Ft áfa és szállítás nélkül?
Nem csak elgurult a gyógyszer, a maradék fordítva is lett bevéve. -
kcsa
veterán
Rettentően tetszik, de az ára és a mesterségesen erőszakos korlátok miatt annyira nem gyere be. Még alszom rá pártizet.
-
Emericus Max
aktív tag
Ez az igazi C64 korszakban jó lett volna. Most is menőn néz ki, de ezen az áron??!!
Kb. 25-30e Ft lenne a reális ár szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Projektor topic
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Horgász topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro (13-inch, Mid 2009) eladó
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 I i7-10510U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I RX640 2GB I W11 I 6 hó gari
- Eladó ÚJ BONTOTT Asus Prime GeForce RTX 5070 GDDR7 12GB videokártya / gyártó jótállás
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)