- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rohamosan nőnek az akkumulátorok
- Earfun UBOOM X - hanxóró
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
A nap vicce!
-
A rendelt dolgaim negyede nem felelt meg a leírásnak, a fele meg gyenge minőségű. Pendriveból, ssdből meg tele vannak hamis cuccokkal.
Elég lenne az ellen küzdeni hogy a rendelt dolgok nagyrésze ne legyen szemét. -
kilua
senior tag
válasz MasterDeeJay #2 üzenetére
Én az aliexpressen azt csinálom hogy megnézem a negatív értékeléseket.
Ha az a baja hogy elveszett a postán az nem érdekes, akkor visszafizetik az árát, de ha hamis vagy nem felel meg a leírásnak abból kiderül.Ha kevés az értékelés akkor megnézem az eladó többi termékét. Inkább legyen kicsit drágább (még úgy sem túl drága) de az akkor biztosan jó.
Temun még nem rendeltem, SheInen egyszer de az elég is volt hogy vissza menjek AliExpressre.
#1: az AliExpressen nem látok 2 terabyteos pendriveot fillérekért, az ebayen/amazonon annál többet, szóval...
Különben a legutóbb qcy ht07 headsetet szerettem volna venni, temun nem volt csak gagyik vagy 8bitdo ultimate gamepadot, szintén temun nem volt csak olcsó gagyik ... igaz azt a banggoodon sikerült megvennem olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
-
andrisbandi
őstag
válasz MasterDeeJay #2 üzenetére
Azt hittem pont ez az előnye, h teljes visszatérítést adnak minden hibás teljesítésre.
Amúgy így lenne logikus. Ha a vevőt becsapták, minek rendelne újra onnan?Ezt hazudják;
Vásárolj magabiztosan a Temu vásárlóvédelmi programmal
Teljes visszatérítést kapsz, ha a termék nem szállítható, sérülten érkezik vagy nem felel meg a leírásnak."Csak úgy" is vissza küldhető. Olcsóbban a magyar automatás áraknál.
3.5 EUR-ért venni lehet egy visszaküldős címkét.░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
tibaimp
nagyúr
Nem vennék semmit a Temu-ról az tuti, de ez én vagyok.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Temun meg szoktam nézni most már, mert amúgy a pozitívak biztosan kamuk de nem lennék meglepve ha törölgetnék a negatítvokat is.
Sőt egy időben kellett pár pendrive és szándékosan a kamukat rendeltem meg aztán progival kijavítgattam őket és a javításra szánt időt kivéve ingyen voltak a pendriveok. Szóval nem mindíg baj hogy kamu a cucc de átlag embernek nem kamura van szüksége csak én vagyok néha elvetemült hogy ilyet rendelek.andrisbandi
Valamikor vissza is kell küldeni, nem ezzel van a baj. Megkapom a visszatérítést de attól még egy darab szemét van nálam ingyen. Így csak termeljük a szemetet. Nincs benne károm az elcseszedt időn kívül meg hogy mehet hulladéknak az adott termék.
Szóval oké visszatérítik de ettől még rakás szemét érkezik onnan.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Én vettem egy asztalt 9 ezerért + ingyenes szállítás. Ágyba való, állítható magasságú de itton a legolcsóbb is kétszer annyi volt és azok kisebbek voltak és/vagy ott volt teljesen feleslegesen egy pohártartó vagy ilyen usb aljzat a felső részén vagy a bal oldalán ezáltal értékes helyet vett el a felületből. Még nem ért ide mert mérete miatt szárazföldön szállítják de kíváncsi leszek.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
arnyekxxx
veterán
válasz andrisbandi #4 üzenetére
Sok rendelésből párból volt szar is, tényleg olyan a problémakezelésük mint kés a vajban, megirod a cseten, hogy gond van, elnézést kér az AI-lány és visszautalja a pénzt. Ha esetleg vissza akarod küldeni valami hiba miatt akkor kapod a visszaküldő kódot rendelésenként egyszer ingyen és persze utalják is vissza a pénzt kekeckedés nélkül.
-
scdlsc
aktív tag
válasz andrisbandi #4 üzenetére
Nem kell venni visszaküldős cimkét. Az általad linkelt oldalról van az alábbi szöveg.
"Egy vagy több visszaküldhető termék első visszaküldése MINDEN rendelés esetében ingyenes a vásárlástól számított 90 napon belül."
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Eddig sem árultak hamisítványt. A PLIMA az nem PUMA ésatöbbi, ezekre valószínűleg nem vonatkozik a hamisítvány fogalma. Lehet már készülnek jövőre, hogy a saját kínai márkáikat megvédjék az eu-s hamisítványoktól.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Revolut
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Óra topik
- További aktív témák...
- LG UltraFine 27MD5KL-B Monitor 5K. 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
- Újszerű Sonos Ray fehér színben
- Dell Latitude 7390 2in1, 13,3" FULL HD Touch, I5-8250U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, G
- Retró Geforce kártyák
- Lenovo Thinkpad T480S, 14" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest