- Táncoló okoshangszóróért csábít Apple munkaerőt az OpenAI
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17T - T-modell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
scdlsc
senior tag
De amúgy pont most lett leírva a Nothing Phone (4a) tesztjében. Abban egy 5080 mAh-s akkumulátor van.
"másfél nap vegyes használat ki is jön belőle. Ez még mindig teljesen elfogadható üzemidő"
Szóval egyáltalán nem kevés ez az 5000 mAh. Nem "kiváló vagy fenomenális", de teljesen rendben van. -
mentor_4
tag
Tehetnének bele 7000mAh-s akksit. Samsungnak is sikerult már ez több éve, a Samsung M51 képében, de azóta valahogy elfelejtették hogy kell nagy akkut tenni egy telóba...
Amúgy meg engem nem érdekelne ha 1 vagy akár 2mm-el vastagabb lenne a teló, legalább kevésbé állna ki belole hátul a kamera modul...igen sikerült már, volt amik fel is r.bbantak ...
szerintem inkább az akksi biztonságra kéne rámenni még jobban, meg az optimalizációra, azzal is ki lehetne ennyit sajtolni plusz "kapacitásban" az akksi méretének fújása nélkül
-
Polarstar
nagyúr
+200 millamper és máris mindenki el...vez.
-
User05
aktív tag
Igen, a oneplus 15 jó ebben.. de valamiben meg nem.
Nem mindenki üzemidőhajhász, nekem például a következő telefonom Pixel 10 Pro XL lesz. Pedig tudom, hogy milyen.. dehát na
Szerencsére már túl vagyunk azon, hogy aggódni kelljen az akksi miatt. Nálam amúgyis van mindig egy kis powerbank, kitudja mikor/mire kell. Az legyen a legkevesebb, hogy 12 vagy 14 óra után kell tölteni. Szőrszálhasogatás. -
helixP
nagyúr
-
g-thomas
senior tag
-
milkabrams
őstag
Én egy Oneplus 7t-vel jártam így, pedig újkorában jobb üzemideje volt mint az s24 ultrámnak és simán hozta minimum a jelenlegi Vivo x200 pro-t.
-
milkabrams
őstag
Nem tudom, hogy röhögjek, mert a Samsung itt szerencsétlenkedik és évről évre egyre jobban lemarad, amit egy idő után nem fog tudni behozni, a végtelenségig pedig nem fogják venni a sz@rjait. Ugye Nokia?. Vagy röhögjek, mert sikerült összehozni a közelmúlt számomra leg clickbaitebb címet. Asszem mindkettő.
-
zsinyeg
tag
Most cseréltem S23 -ban akksit.
Kapott egy új gyárit.
És azzal is borzasztó az üzemidő.
Minimum 5000 milliamper kellene és kicsi méret hogy jövő karácsonykor ne legyek hűtlen a márkához.
És persze az ár. Mert tuti lesz legalább 500k -
doooo
veterán
-
scdlsc
senior tag
-
Jadro
veterán
Nekem meg pont ez a méret és erő kombináció hiányzott eddig Samsung oldalon. (lásd iphone pro széria). Kíváncsian várom mit tud majd a kamera.
Az akku meg a mostani S25-ben is bőven jó nekem, legalább így a kisebb súly is garantált.
-
secretgarden
aktív tag
Tehetnének bele 7000mAh-s akksit. Samsungnak is sikerult már ez több éve, a Samsung M51 képében, de azóta valahogy elfelejtették hogy kell nagy akkut tenni egy telóba...
Amúgy meg engem nem érdekelne ha 1 vagy akár 2mm-el vastagabb lenne a teló, legalább kevésbé állna ki belole hátul a kamera modul... -
HaZsolt
őstag
Ugyanakkora méretben kellene mint az S27 ultra csak S-pen nélkül és az S pen hiánya miatt nagyobb akksival. Eddigi pletykák erről szóltak, én is ennek örülnék.
-
kbyte1024
veterán
-
kbyte1024
veterán
-
scdlsc
senior tag
-
helixP
nagyúr
-
User05
aktív tag
-
kbyte1024
veterán
Tiszta vicc
5000 aksi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Home server / házi szerver építése
- Linux felhasználók OFF topikja
- Táncoló okoshangszóróért csábít Apple munkaerőt az OpenAI
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- Autós topik
- További aktív témák...
- GAMER PC! i5-8600K / RTX 3060 12GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / 650w! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad L15 Gen2 i5-1135G7 16GB 256GB SSD FHD IPS 2 ÉV GARANCIA 27% ÁFÁS SZÁMLA
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB / 500GB SSD / 14 magos GPU Megkímélt állapot, 82%-os akk
- Add el nekünk!Apple iPhone 13 Pro Max/13 Mini/13 Pro/13
5000 aksi