Hirdetés
Hirdetés
-
Mesterségesen kötne az NPU-hoz bizonyos funkciókat a Microsoft
ph A vállalat igencsak érdekelt abban, hogy az NPU-s PC-k terjedjenek, és ezt csak exkluzivitása lehet elérni.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
IFA 2024: Jópofa kiegészítők, amiket Berlinben láttunk
ma Szinte minden kiegészítőkkel foglalkozó cég ráállt a Qi2-re, kérdés, hogy a telefongyártók mikor fognak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
addikt
Mivel a Samsung a Z-Flip 6-ot félmilliós nyitóáron indítja, nem túl nagy kihívás aláárazni...
...itt kérem mindenki!
-
Loik
tag
Egyrészt azok a káddugók a külső kijelzőn nem túl esztétikusak, bár ez ízlés kérdése.
Másrészt viszont az nettó hazugság, hogy csukott állapotban lehet vele telefonálni úgy, hogy nincs kihangosítva.
No Cat No Life
-
mrThomi
addikt
Ennél is túl sokat takar ki a kamera sajnos. Nem rossz, egyelőre minden gyártó így tudja csak megoldani, de akkor is belerondít az összképbe.
Lehet visszakéne hozni a flipekbe a házból kijövő selfie kamerát vagy valahova máshova rakni, mert ekkora karikákkal szerintem nem praktikus.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Nem védem a kínaiakat, mert elég gyakran
hazudnaktúloznak ( ) a marketinganyagokban, de a kép alapján ez pont megoldható kihangosítás nélkül is azzal, hogy vágnak egy kivezetést a beszédhangszórónak a fedlapi panelen. A Redmi mobiloknál többön a sztereót is így oldják meg a kereten át is kivezetett beszédhangszóróval.Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
polo493
tag
nem igazán mozgat meg a flip nem sok értelme,inkább a 8" hozzák nem is értem abból több fogyna .
-
Loik
tag
válasz viragdani01 #4 üzenetére
Igazad van, niklebi fórumtárs linkelt videója is ezt támasztja alá. Ügyes megoldás.
janeszgol A Motorola megoldása nekem is jobban tetszik, bár ott is az a baj, hogy hiába 4"-es a kijelző, a kamerák sokat elvesznek a hasznos területből.
No Cat No Life
-
Thor71
tag
Tradingshenzhen.com-on már ott van. 1047euro a 12/512
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen