- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Nálam még mindig az Oppo Find N2 a nyerő kialakításban, méretben. Oppo Find N2 Unboxing! (youtube.com)
-
Kronk
őstag
Vajon mennyi ido alatt jon meg az ajandek tok a fold6-hoz???
-
Lajmund
őstag
Tegnap élöben is megnéztem a fold hatot. Nekem is tetszik a szögletes forma, külsö kijelzö talán kicsit élhetöbb de a fene se tudja gyakorlatban ez mennyire érezhetö. Ami viszont lényeges változás hogy sokkal kisebb a hajlitási csik középen a belsö kijelzön. Ugy teszteltem hogy a két telo egymás mellett volt (fold5) és érezhetö és látszodik is a különbség szoval ez kimondottan tetszik és mintha kevésbé tükrözödne a 6 ami szintén pozitiv. A kinyitási érzet szerintem rosszab mint az ötön. Olyan rugosabb érzés a végén az elején meg nem definiált mint az ötön. Nekem az nem jött be, gagyibb érzet. Viszont most elöször láttam élöben a honor v2-t. Hát gyerekek teljesen más dimenzio a samsungoz képest kb érzetre 5 évvel van a samung elött mint külsöre mint belsöre. Böngésztem a beállitások között simán testre lehetne szabni igy valoszinüleg a következö telom nem samsung lesz. V3 vagy esetleg v4 vagy xiaomi fold 4 vagy fold5. Elég volt a márkábol több ponton leirta magát elöttem nem akarok egy regényt irni de a buggos frissitésekböl a hulladék patkány ügyfélszolgálatbol meg az egész vállalat hozzáállásábol elegem van igy röpke másfél év alatt ex 23 ultra és fold 5 tulajként. Most igy érzem aztán lehet idövel változik.
-
zee36th
tag
Vizuálisan sokkal jobb, szélesebb valamivel (Home Assistant dashboard-om pl kicsit el is csúszott), jót tesz neki, hogy szögletes (kívül és belül is).
Pötyögni kb ugyanolyan, bár még tapasztalgatom, tegnap este kb folyamatosan köldökzsinóron volt a Fold4-gyel a transzfer miatt. -
kbadam83
senior tag
Én lehet Flip 6 eladom ha érdekel privát nekem és megbeszéljük
-
Nekem volt Fold5 is és most adtam el másfél hete kb, de akkor is első kézhezvételnél érződött már az üzletben is a Fold6 "mássága". Iszonyat bejön a szögletes forma és ez a Hinge szerintem nagyon el lett találva úgy nyílik, mint egy könyv kb érzésre. Leadtam az előrendelést, mert sajnos 512-es verzió nem volt készleten a szürkéből szóval várok rá picit..
-
zee36th
tag
Most jött meg nekem a Fold6, fekete előrendelős, brutál jól néz ki élőben. Nem volt még a kezemben Fold5 és így nekem megvan a Wow érzés
(hogy végre pl nincs rés összecsukott állapotban..). Hátulja nemcsak sima mintás, 3D is a minta rajta.
Elkezdek átköltözködni a 4-esből. -
Fiktivlife
tag
Ha valaki előrendelne telót akkor én vevő lennék mellé egy 44-es watch-ra és egy Buds Pro-ra, Bp-en. Teló + Buds Pro + Watch szettben vásárlásánál -15% a SES-nél !
-
Fiktivlife
tag
Ha valaki előrendelne telót akkor én vevő lennék mellé egy 44-es watch-ra és egy Buds Pro-ra, Bp-en.
-
soko70
aktív tag
válasz
gilfoyle #169 üzenetére
A szürke szín inkább ezüst vagy olyan mint a szürke 24U? Megrendeltem, elvileg 25-én kapom. Volt F4 vagy F5, azért van 14 napom ha használhatóbb a külső, akkor marad. Elvileg jár ceruzás tok a membersb-en ez igaz? Viszont erre is hosszú a támogatás mint az S24U-nál, mintha úgy emlékeznék a bemutatókból.
-
beteg
őstag
Nalam az 5-ön a tollal csak a belső kijelzőre lehet írni, a külsőre nem.
Vajon a hatoson is így maradt? -
-myself-
tag
Vajon a flip tudja idén a vezetékes DEX funkciót? Vagy még mindig tiltva van
-
gilfoyle
őstag
Ez a webáruházas fekete "dombornyomott" hátlap nagyon jó, bejön... Sajnálni fogom eltakarni tokkal/skinnel. Pedig el kell mert nem szeretném ha sérülne...
-
kbadam83
senior tag
Kár volt megnézni az új Flip-et
A boltból már azzal jöttem ki
-
szalai112
senior tag
Sziasztok A kijező allati kamera milyen?
-
gilfoyle
őstag
Telekomban egy szürkét tudtam megnyomogatni, az nagyon jól nézett ki. Boltban én ezt választanám, nekem a telefon fekete vagy szürke, a többi túl csajos.
Fekete jön holnap, bár a mintás hátlaptól kicsit tartok. Meglátjuk.Szubjektív vélemény első látásra a külsőről:
A fogása szerintem jobb lett a szögletesség miatt, a vastagság érezhetően csökkent. Viszont képarányban nem érzékeltem a változást. Talán mintha a külső kijelző kicsit szélesebb lenneTalán…
A nyitás-zárás sokat változott, könnyen nyílik, de megvan benne a határozottság, nem olyan lagymatag érzés. Összecsukni is könnyebb, a végén határozottan “kattan” a helyére.
A zsanéron is reszelgettek ezt-azt előnyére.
A belső kijelző fényereje nekem már túl fényes volt az üzleti fényviszonyok közt, azt nem néztem hogy auto állásban volt-e.
Engem meggyőzött az alatt a 10 perc alatt amíg várakoztam. -
Aki látta élőben a Fold-ot, melyik színben néz ki a legjobban? (Tudom szubjektív a dolog, de mégis
? )
Én most a promó képek alapján a ködös ezüstöt választanám. -
A buds és buds pro vonalat szépen lekopintották az Appleről, kialakítás, elnevezés… még a marketing képek is tök ugyanolyanok, ugyanabból a szögből…
Ilyen kaliberű gyártótól többet várok. -
válasz
Elit3Zotya #163 üzenetére
Elérték az IPX8-at amit a Fold3 már tudott szóval ezt nagy előnynek nem mondanám.
Töltési sebességre nem tudok mit mondani, ahogy az Apple a Samsung is le van maradva a kínaiakhoz képest.
Szoftver ahogy mondod kinek mi. Próbáltam már sokat és én szeretem a OneUI-t droidok közül talán a legjobban, de iOSt mondanám a legsmoothabb és stabilabb rendszernek.
Elérhetőség sajnos gáz. Jó lenne a verseny és nem rossz ami van, de amíg csak fél szürke importban oldható meg szinte garancia nélkül nem igazán van miről beszélni.
Utolsó bekezdéssel egyetértek. -
Elit3Zotya
addikt
víz és porálló Foldable nincs másik
Honor v3, Vivo x fold 3 pro.(sokkal gyorsabb vezetékes és vezeték nélküli töltéssel, sokkal nagyobb aksival, és vékonyabb/könnyebb házban, nagyobb felbontású kijelzőkkel, jobb kamerákkal)a szoftver is a legjobb.
Kinek mi, ezek mind annyit tudnak, hogy kb lehetetlen kihasználni őket és olyan smooth rendszer mint pl az origin os, jelenleg szerintem nincs még egy.Elérhető mindenhol
Na ez tuti, hiába lesz globál a v3 és az x3 pro, ha venni nem tud az ember, akkor csak az marad a legjobb, ami van.A nagy előnye a samsungnak az, hogy megszokták az emberek és már tényleg jó a felület is amit adnak, a hozzá tartozó ökoszisztéma és a támogatásról nem is beszélve.
Itt nálunk kényelmesebb egy samsungot használni, ezért még ha más területen le is marad, még is inkább azt választják az emberek.
Csak most már ez szerintem édes kevés, mert ezeket leszámítva, minden tekintetben oda verik.
Ez mondjuk nem is baj, mert jó ha lehet választani és nagyobb lesz a verseny is a gyártók között. -
klaya86
senior tag
Remélem majd az s25u-nál kicsit jobban oda teszi magát a Samsung, nem úgy mint a Fold esetében.
-
Laraxior
titán
Amazon kódok, ha esetleg valaki...
-
válasz
Elit3Zotya #147 üzenetére
Elérhető mindenhol, víz és porálló Foldable nincs másik és a szoftver is a legjobb. Van még sok előnye a sok kínaihoz képest, de az a baj mostmár egyre jobban csak erre támaszkodva megpihentek és minimális dolgokkal rukkolnak elő...
-
Hallosz
senior tag
Az imént kézbe véve alaposan megnyomkodtam mindkét hajlíthatót. A design változatlanul bejövős, a nyitás csukás nagyon szofisztikált. A gyűrődést addig veszem észre, ameddig odakoncentrálok, ahogy a képernyőn megjelenő infóra figyelek, "nem látszik" a hajtási nyomvonal.
A Fold amelyik jobban vonzott, de így kézben, inkább a Flip a befutó.(Van egy S24+ telóm, és egy TelekomPro másodlagosnak. Azt veszem észre, hogy inkább a TelekomProt viszem magammal mint az S24+-t. Rengeteget telefonálok, SMS, Viber, Messenger, Andrid Autóval navigáció. Ezek zökkenőmentesen futnak egy 98.000 Forintos cuccon is, meg a 400 ezres Samun is.
Most hogy vegyem rá magam, hogy vegyek egy Flippet, vagy Foldot?)
-
Elit3Zotya
addikt
Mindenképpen megakartam várni a fold6-ot, hátha tényleg oda teszi magát a samu végre, de így hogy valóban szinte semmi nem változott a külsőn kívül, és az ára még is jóval több lett, egyenlőre inkább kihagyom.
Ebben verhetetlenek. meg a szoftveres támogatásban.
Brutálisan jó a támogatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest