Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Számomra rémesen gagyin hat egy android ui-ra külön operációs rendszerként hivatkozni, és akkor az erős iOS ihletettséget még nem is említettem. Ettől függetlenül lehet, hogy jó használni.
The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
roli543
őstag
De szép iOS
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Teo.
tag
Lehetne ColorOS 18 a neve.
5110\3410\OT565\6600\6630\5800\N97mini\710\N93\625\640\1020. 3S\Note4\Note5\Mate20\Mate20X⁵G. 13ProMax - ThinkPadT500\T520
-
joey04
titán
de miért?
-
Graphics
Jómunkásember
Jó lesz ez, a végén annyira egyseges felületet kapunk😅 hogy mindegy mit veszünk...
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
kezdő
Nem értem... Ha már beleraknak egy halom időt/energiát/pénzt egy saját UI fejlesztésébe akkor miért nem csinalnak valami eredetit, miért kell az iOS/MIUI copy? Nem lenne egyszerűbb a vanilla droid?
-
nagyúr
Csak ne legyen bloatware, maradjon az eddigi minimalista irány, nem kell mindenből gyári app vagy ökoszisztéma.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Lewzke
őstag
-
kbyte1024
veterán
2órája rendeltem egy Oneplus Nord 4-et. Jöjjön csak
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
veterán
A címből kimaradt egy G betű.
Bone! Nem jó már az a billentyűzet, add nekem!
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
lolal
senior tag
De szép
iOS 18akarom mondani ColorOs
egyébként a mai napig nem értem a kínai gyártóknak ezenféle különösképpen érdekes magatartását, hogy ha letesznek az asztalra egy bitang erős cuccot akkor miért egy iOS klón skint kell ráhúzni, másfelőlOs
nak nevezni egy egyszerű Ui-t az külön röhej.Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
DS39
nagyúr
Sajnos nem csak UI amit a kínai gyártók csinálnak.
Módosított memóriakezelést használnak, mint az eredeti Android, és több más featuret tesznek hozzá. Van ami jó van ami rossz irányban viszi a dolgot. + Ott a sok felesleges előre telepített program, amik egy része átlag user számára nem is törölhető.. -
enginev3.0
félisten
Az a baj, ha a kínaiak teljesen saját ízlésük szerint csinálnák, akkor olyan lenne mint amikor valaki bemegy egy kínai boltba
Csomó színes bóvli csicsa
Ami nekik tetszik, de a többi nép a falra mászik tőleA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Lewzke
őstag
Ez tényleg nem jó, de nekem volt olyan kínai telóm is (strapa), hogy tele volt hibákkal a build. Legalább a nagyobb gyártók küldenek frissítést, de valami holmi garázscég nem fog. Az Oppo ilyen tekintetben szerintem jó, de én sem örülök ha kezd emelkedni a beépített hülyeségek száma, egyedüli dolog amit használok, az a védelmi appja, mert abban van Avast szkennelés mint a Xiaomi telókban, annak van értelme, mert a Google Play scannelés mellett nem árt még egy valami. Ilyen olyan kinézet store és kínai Store azonnal tiltásra kerül nálam.
[ Szerkesztve ]
-
spect80
senior tag
a kettéválasztott értesítési és kapcsolósávot gyűlölöm. Honoron vissza se lehet állítani, nem bírom megszokni
-
hapakj
senior tag
Számomra is rendkívül gagyin hangzik. Úgy látom itt a verziószám mintha megegyezne az androidéval legalább, de más esetekben meg azt se tudod igazából milyen androidot takar.
Egyébként iPhone-t használok, de most vettem pár régebbi lezúzott android telefont, csak hogy képbe legyek nagyjából a platformmal. A Samsung nekem nagyon nem állt kézre, de mivel a MIUI is erősen másolja az iOS-t abban egyből otthonosabban mozogtam. Persze ez nagyon megszokás kérdése.
-
hapakj
senior tag
még a hegységet is lopták a macOS Sierrából? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- NVIDIA® driverek topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!