- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ekkora lehet az iPhone Air és a Galaxy Slim akkumulátora
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
De az én 500 wattos tápom is viszi a supert, fogyasztásban a két kártya 200W vs. 220W.
Erről van szó. Nagyon jó kártya mindkettő, napokban nézegettem, ha vennék, akkor egy Inno3D 4070 Supert vennék. Két ventilátoros, viszonylag kompakt méret, de azt mondják nagyon halk és nagyon jól hűt. Szuper kártyák!
Igen, azért is írtam, hogy nem annyira olcsó, hogy szemet hunyj fölötte.
Akkor viszont bukás lesz a BQ-nak, mert azért valljuk be... nem lett olyan rossz változás a moduláris tápok bevezetése.
Seasonic Focus GX750. Ugyanannyi pénzért, mint amennyibe ez a basic bitch Be Quiet táp kerül. És hát szerintem nem egy liga a kettő.
Az jó táp! Még azért nagyon kíváncsi lennék, hogy ennek a BQ-nak mi van a fedele alatt és ki hányt bele. Idegesítő ez a titkolózás, miért nem lehet ilyen adatokat közzé tennie a gyártónak? Miért kell hónapokat várni arra, hogy valamelyik oldal bevizsgálja? Eleve így kellene promózni, hogy elküldik valamelyik hardveroldalnak a mintát!
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
veterán
Azért ez a kilógó nem moduláris kábeldzsungel nagyon prosztó.
Valahol pedig van benne logika, ha ennyivel is olcsóbb a termék. Ma már azért az olcsóbb házaknál is van tápegység takarólemez (PSU shroud). Ha nem látod, nem fáj.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- Óra topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elite: Dangerous
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...