Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rowon

veterán

válasz cucka #7 üzenetére

De az én 500 wattos tápom is viszi a supert, fogyasztásban a két kártya 200W vs. 220W.

Erről van szó. Nagyon jó kártya mindkettő, napokban nézegettem, ha vennék, akkor egy Inno3D 4070 Supert vennék. Két ventilátoros, viszonylag kompakt méret, de azt mondják nagyon halk és nagyon jól hűt. :C Szuper kártyák!

Igen, azért is írtam, hogy nem annyira olcsó, hogy szemet hunyj fölötte.

Akkor viszont bukás lesz a BQ-nak, mert azért valljuk be... nem lett olyan rossz változás a moduláris tápok bevezetése.

Seasonic Focus GX750. Ugyanannyi pénzért, mint amennyibe ez a basic bitch Be Quiet táp kerül. És hát szerintem nem egy liga a kettő.

Az jó táp! Még azért nagyon kíváncsi lennék, hogy ennek a BQ-nak mi van a fedele alatt és ki hányt bele. Idegesítő ez a titkolózás, miért nem lehet ilyen adatokat közzé tennie a gyártónak? Miért kell hónapokat várni arra, hogy valamelyik oldal bevizsgálja? Eleve így kellene promózni, hogy elküldik valamelyik hardveroldalnak a mintát!

[ Szerkesztve ]

Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!

Új hozzászólás Aktív témák