- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Még most nem ez volt a kérdés.
De amúgy a teszteken meg lehet tekinteni a belsőt is.
Ha a kolléga toppon van a témában, hátha tudja.Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz CriticalHit #26 üzenetére
Mennyibe kerül ugyanez Cougar név alatt?
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
CriticalHit
addikt
HEC átcímkézve és túlárazva, Elite és Teapo kondikkal...
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
NandoXXL
senior tag
30%-os terhelésen csendben kikapcsolt... 2020. Nem működött többé, védelem rendben volt, nem tett tönkre semmit, láttam már ilyet. Az ajánlott minőségi belsős Corsair tápomon meg az egyik IC robbant fel, olyat szólt mint egy petárda, leverte a biztosítékot is, no az kemény volt.(rendben van az elektromos hálózat, földrajzilag eltérőhelyen történt, meg amúgy is ez a régi szakmám, Épület villamossági technikus, amúgy meg Gazdasági Informatikus a másik végzettségem)
V.R.S.N.S.M.V.-- S.M.Q.L.I.V.B
-
Graphics
Jómunkásember
-
hemaka
nagyúr
Pure power volt nekem regebben 3 honap elfustolt, fsp hydro lett helyette anno. Az meg jelenleg is mukodik egy szerverben. Szoval nalam a bq max proci hutoben/ventiben jatszik, masban nem.
crazy mudi dog ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
cucka
addikt
válasz Mostly Harmless #13 üzenetére
Nekem jelenleg egy Pure Power 11 CM tápom van, ez félmoduláris.
Annak idején volt belőle FM verzió is, ahogy a nevéből sejthető az full moduláris volt.Ugyanígy bequiet a ház és a procihűtő, szóval kedvelem a márkát, és szívesen vettem volna tőlük tápot a következő gépembe, de árban nagyon elszálltak, szerintem így nem versenyképesek.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
És a moduláris Pure Power akkor mi?
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
parandroid
félisten
De, volt belőle moduláris is. Tudom, mert nekem volt (van) belőle mindkettő.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
PTM
aktív tag
A Straight Power és a Pure Power 12 M is moduláris, a címben a "búcsút intett" rész az utóbbira utal:
"az ATX 3.1-s szabványú Pure Power 12-vel is készült október végére, ami a már kapható, ATX 3.0-s Pure Power 12 M fixált kábelezésű testvérének tekinthető"[ Szerkesztve ]
-
veterán
Szóval részemről inkább maradok a CWT, Seasonic belsős daraboknál, esetleg FSP, ha valamiért kicsit vakmerőbb lennék.
Mondok egy jobbat, egyből olyan tápot vegyél, amit OEM gyárt. Seasonic, FSP, Super Flower, régebbi Enermaxok korban megfelelő configokhoz, igen ritkán Delta tápok, stb. A CWT-nek és a High Powernek is van saját tápja, viszont tudtommal inkább az ázsiai piacra szánják őket.
Képen egy CWT CSY Titanium táp.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
Mostly Harmless
tag
a Pure Power széria eddig sem volt moduláris, csak a Dark Power. tudom, mert volt mindkettő...
(the cake is a lie)
-
Sinesol
veterán
Hát, 2 éve ezt tudta a HEC+BeQuiet duó hasonló, sőt inflációval korrigálva igazából magasabb áron: [link]
Ma már jócskán drágult minden, szóval az akkorinál gyatrább anyagokból kell összehozni valamit, szóval én inkább elkerülném ezt a párosítást. Lehet egyébként a HEC tud jobbat is, de a BeQuiet szerintem sok pénzt akar keresni, aztán épp csak akkora költségvetést adnak a fejlesztednőp tápra, amennyit minimum muszáj..aztán az olyan leszamilyen.
Szóval részemről inkább maradok a CWT, Seasonic belsős daraboknál, esetleg FSP, ha valamiért kicsit vakmerőbb lennék.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Amúgy ez a HEC-től való rettegés 10 éve esetleg megállta a helyét, de nem tenném rossz polcra manapság.
HEC sajátmárkás cuccai is van OEM-k részére, meg a Cougar tápokat is érdemes megnézni.
[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
Fura, hogy ilyen árkategóriában nincs legalább félmodularis kialakitás, nagyon elkanászodott a márka, miközben a top kategóriát kivéve azért annyira nem jók a tápjai és a pure power és a system power szériát is eléggé lehuzták teszteken, túlárazott, gyengén teljesitő cuccok. Az emlitett cuccokban HEC belső volt, ami nem épp jónevű beszállitó, gondolom ebben is az lesz.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
De az én 500 wattos tápom is viszi a supert, fogyasztásban a két kártya 200W vs. 220W.
Erről van szó. Nagyon jó kártya mindkettő, napokban nézegettem, ha vennék, akkor egy Inno3D 4070 Supert vennék. Két ventilátoros, viszonylag kompakt méret, de azt mondják nagyon halk és nagyon jól hűt. Szuper kártyák!
Igen, azért is írtam, hogy nem annyira olcsó, hogy szemet hunyj fölötte.
Akkor viszont bukás lesz a BQ-nak, mert azért valljuk be... nem lett olyan rossz változás a moduláris tápok bevezetése.
Seasonic Focus GX750. Ugyanannyi pénzért, mint amennyibe ez a basic bitch Be Quiet táp kerül. És hát szerintem nem egy liga a kettő.
Az jó táp! Még azért nagyon kíváncsi lennék, hogy ennek a BQ-nak mi van a fedele alatt és ki hányt bele. Idegesítő ez a titkolózás, miért nem lehet ilyen adatokat közzé tennie a gyártónak? Miért kell hónapokat várni arra, hogy valamelyik oldal bevizsgálja? Eleve így kellene promózni, hogy elküldik valamelyik hardveroldalnak a mintát!
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
cucka
addikt
4070-esek a régi pcie 8 tűs tápcsatival vannak, a super-eken már az új 12 pines.
De az én 500 wattos tápom is viszi a supert, fogyasztásban a két kártya 200W vs. 220W.Valahol pedig van benne logika, ha ennyivel is olcsóbb a termék.
Igen, azért is írtam, hogy nem annyira olcsó, hogy szemet hunyj fölötte.
Én ma rendeltem meg alzán a tápot a köv. gépembe, onnan vágom pont ezt ilyen jólSeasonic Focus GX750. Ugyanannyi pénzért, mint amennyibe ez a basic bitch Be Quiet táp kerül. És hát szerintem nem egy liga a kettő.
-
veterán
Azért ez a kilógó nem moduláris kábeldzsungel nagyon prosztó.
Valahol pedig van benne logika, ha ennyivel is olcsóbb a termék. Ma már azért az olcsóbb házaknál is van tápegység takarólemez (PSU shroud). Ha nem látod, nem fáj.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
veterán
-
Acélfarkas
senior tag
És ezzel a kialakítással a sikernek is búcsút inthet ilyen árazás mellett.
Ahogy felettem is írták ennyiért vannak sokkal jobb alternatívák."Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
cucka
addikt
Azért ez a kilógó nem moduláris kábeldzsungel nagyon prosztó.
Értem, hogy a filléres tápokon így spórolnak a gyártók, de ezek azért annyira nem olcsók.Konkrétan most az alzán akciósan ugyanennyi pénzért full moduláris Seasonic tápot lehet venni, ami alacsony terhelésen lekapcsolja a ventillátort, rendes harisnyázott kábelekkel jön, és ugye ott nincsenek kérdőjelek, hogy vajon melyik gyártó gyártja nekik a belét.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Picit furi:
550w-os, 300w 12V-2x6 (marad 250)
650w-os, 450w 12V-2x6 (marad 200)
750w-os, 600w 12V-2x6 (marad 150)
Minmaxolók veszélyben!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
veterán
Bélről tudni-e valamit? Ki az OEM?
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest