- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
teljesen másról beszélünk. azért nem szabadott volna ott gyártatni, mert a rövidtávú haszon ára, hogy ezekhez került egy csomó tudás, pénz a nyugatról. és ez veszélyes. ezt elkúrták. nehéz innen visszafordulni, keményen meg fogjuk fizetni az árát, de le kell őket verni. ami önmagában nem nehéz dolog, mert a nyugat nélkül sehol nincsenek és nem is lesznek, csak fájdalmas áldozattal jár. és ahogy a cégek, úgy a vásárlók is őnző fajták, én is, hiszen van és lehet lesz is kínai telefonom, mert attól, hogy én egyénileg nem támogatom őket, nem lesz jobb. ezért kell a legfelsőbb szinten fellépni ellenük.
-
joey04
titán
Ahhoz képest, hogy nincs kínai telód (nekem van, meg lehet lesz is) nagyon véded őket sok topikban.
Ennek csak politikai oka lehet, akkor viszont nem is csodálom, hogy eleged van belőlem, ha az ottani politikai helyzetet véded. És tudod mit? Minden pártolójának legyen is elege belőlem.
-
joey04
titán
Kicsit ránézhetnének a honorra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest