Hirdetés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
félisten
Az egészet pedig megfejelték egy 2.0-ás USB bemenettel
Az igazat megvallva a 2MPX-es makró lencse is nagyon Pro+ -
Mondjuk nem szálltak el az árak, bárki bogarászhat köztük.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
-
janeszgol
félisten
4K/60 lejöhetne már a középbe.
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
Füleske
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #8 üzenetére
Hol írtam ilyet?
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Füleske
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #10 üzenetére
Mármint itthoni vásárlás esetén, "ahogy az lenni szokott".
Előzmény, amire pussycat reagált: "99 ezer forintnak megfelelő jüanért lehet hozzájutni 12/256 GB-os memóriacsomaggal, a 16/512 GB-os verzióért pedig 114 ezer forintnyi jüant kell fizetni"[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Vagyis?
Megveszed a 99-ezres telefont, fizetsz rá +27% áfát, pár ezret kezelési költségre esetleg még pár ezret a postára és csók. Legyen +40% és pont annyi támogatásod lesz rá, mintha itthon vetted volna, mert egy kínai retek.
Vagy én látom rosszul a dolgot a 2x szorzóval kapcsolatban?Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Füleske
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #12 üzenetére
Szerintem még mindig nem érted.
Nem veszem meg 99 - ért, nem is tudnám, maximum, ha elmennék Kínába. (B20 meg magyar nyelv nélkül, szóval ez sem egy tuti üzlet) Kínában veszi meg 99 - ért a kínai. A global verziót vehetem meg 2*99 - ért, itthon.
"Mondjuk nem szálltak el az árak, bárki bogarászhat köztük." Nem, nem bárki. Kínában, a kínaiak. Itthon 2* annyiért bogarászhat köztük bárki.
Ennél jobban nem tudom már elmagyarázni. -
Én meg arra gondoltam mikor írtam, h ha Kínában is drágán kezdet volna akkor itt már extra drága lenne, de igy még elmegy, meg az a 2x szorzó is inkább 1.5 némely esetben és az is csak az elején, hamar 2-3 hónap és jó árban van.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
Füleske
addikt
válasz
pusszycat #14 üzenetére
Modellfüggő a különbség, ez igaz. Mostanában viszont egyre több. Szerintem ezért nem forgalmazzák hivatalosan a Poco F5 szériát sem itthon, túl sokat raknának rá, annyiért meg már nem vennék meg. Xiaomi 13T/13TPro itthoni árára leszek kíváncsi, kínai ára a T Pro - nak 126 ezer Ft - nak megfelelő jüantól indul.(K60 Ultra)
-
Ricardo
félisten
válasz
blackcoffee #17 üzenetére
Így van.
Ezt a 2MPX-es bohóckodást már a legalsó kategóriában sem lenne illő eljátszani. -
Ipse89
tag
válasz
pusszycat #14 üzenetére
Anno a Xiaomi 12X majd a 13-at, kínai megjelenést követően figyeltem az eseményeket hazai európai debütálásig, ezek esetében is másfeles szorzó volt
meg ugye beleszól euró árfolyam - bolygó együttállás és egyéb tényezők....
Lenovo E430C; Xiaomi 13 ; Bianchi campione del mondo 1974
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kedden a Xioami 13T és 13T Pro mutatkozik be, de előtte a Redmi Note széria is kimaxolja a bűvös számot, a csúcson a 13 Pro+-szal.
- Kormányok / Autós szimulátorok topic-ja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 / 4070 Ti (AD104)
- SörcsaPH!
- Autós topik
- Robotporszívók
- eMAG/edigital vélemények, tapasztalatok
- Starfield
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest