Aktív témák
-
petrosilov
tag
válasz
petrosilov #433 üzenetére
1. A számítógépem működési problémáiról: Előre jutottam, lefuttattam a memtest-86-ot, a 6. tesztben 200 valahány hibát produkál. Kértem kölcsön egy másik ramot, az csont nélkül lefutott. Hétfőn ram csere, aztán meglátjuk.
2.Hang és egyéb driver: Nekem az asus honlapjáról a http://www.asus.com.tw/support/download/selectftp.aspx?l1_id=1&l2_id=10&l3_id=23&m_id=1&f_name=nf2v116_wxp.zip~zaqwedc driver van fönn. (1.16 winxp all in one) minden működik... -
petrosilov
tag
-
petrosilov
tag
válasz
petrosilov #444 üzenetére
Ja, mégegy dolog.
Nórmális-e hogy a barton2500+ processzort nem ismeri fel helyesen a bios: betétel után a bios induláskor 1600+ -osnak ismeri fel, (FSB=100Mhz-et állít hozzá) de utána az FSB ''büntetlenül'' állítható 200MHz-ig (Itt már persze 3200+ ír a rendszer) -
petrosilov
tag
-
petrosilov
tag
Helló mindenki!
Végigtúrtam a topicot, de nem találkoztam hasonló problémával /vagy csak rossz helyen kerestem/ Szóval:
Az új gépem megmagyarázhatatlan dolgokat produkál (A7N8X deluxe, Barton 2500+, powercolor ati 9600, infineon pc3200 ram 512M, CR-RW, DVD, WinXP)
Minden látszólag szabályosan működik addig, míg nem kap egy (bármelyik) pci slotba modemet. Ekkor időnként újraindul az XP. Játékok időnként kilépnek. Ha nincs benn pci eszköz akkor minden működ.
Többféle modemmel is próbáltam:
Arowana USB - kommunkiáció közben megfagy, időnként reseteli a gépet.
M56pvs-rhi Taicom - zonealarmmal minden új eszközfelismerésnél reset, -zonealarm nélkül látszólag működik, de játékok kilépnek. (NFS underground)
56k hsf soft modem - zoneararmmal együtt is működ, játék csak időnként fagy.
De tökéletes működés (értsd: minden működik) sehogyan sem jön össze. A bios alapbeállításokkal üzemel, ha húzom, akkor sem romlik -de nem is javul.
Mit lehet ilyenkor tenni? Én már kifogytam az ötletekből. (pl. észrevettem, hogy ha a biosban átállítom az uart2-t COM- ról IR-re akkor kevesebb a fagyás. de ez csak részeredmény) :F
Aktív témák
Hirdetés
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest