- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Az én kártyám is csinál két programban hibát:
1. 3DMark2001SE single fillrate:
[L]http://www.tar.hu/yutani/Pictures/3DMark2001SE%20bug.jpg[/L]
2. Counter-Strike OpenGL üzemmód
[L]http://www.tar.hu/yutani/Pictures/CS%20OGL%20bug.jpg[/L]
Sehol máshol játékok vagy tesztprogramok alatt nem láttam hibát, csakis itt, ennél a kettőnél. Illetve CS alatt ha D+D-ben indítom a játékot, akkor az első map betöltésnél még latszik a rács, de ha ESC és újra betöltöm a mapot, akkor már nem. Viszont OGL alatt végig ott van a képen látható halvány rácsozat.
3DMark alatt csakis a single fillrate tesztnél jön elő a pixelprobléma, viszont 3DMark03-ban már egyáltalán nem jön elő.
WIN98SE-t használok, állítólag XP alatt nincs semmi ilyen probléma a kártyával.
Egyébként mit lehetne most kérni ezért a kártyáért? (Zalman heatpipe hűtő van rajta...) -
Nekem is 9500-öm van, de WIN98SE, és átalakítva 3DMark2001SE alatt a single fill rate teszt alatt néhány pixel hibádzik, valamint CS alatt OpenGL felületen halvány rács van a képernyőn, ami D3D alatt második indításra eltűnik.
Lehet, hogy áttérek XP-re, az alatt lehet, semmi gond nem lesz, akitől vettem, nála is XP alatt ment rendesen. -
Aktív témák
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest