- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
dddd4
tag
Na, akkor a pályázók (zárójelben a tulajdonos)
450MHz: Mobile Wireless Broadband Hungary Távközlési Zrt. (?), DIGI (DIGI)
900/1800/2100MHz: Invitel (HTCC), DreamCom (50% Telekom4 50% Externet), MOBINET (?), DIGI (DIGI)
22-én lesz az eredményhirdetés. Kíváncsi leszek. Szerintem a DIGI az egyiket biztosan megnyeri. El tudnám képzelni, hogy majd később valami nagy cég (Orange, O2, Tele2, 3) megvenné. Nektek mi a véleménytek?
-
okib4100
aktív tag
Hát én igazából arra vagyok kíváncsi, h a GSM/UMTS tenderen egyáltalán hirdetnek e győztest. Emlékeim szerint 2004-ben is volt pályázat, és akkor eredmény nélkül zárult.
Persze érdeklődéssel várom az eredményt.BTW. sztem kérni kellene a modoktól, h valami figyelemfelhívóbbra változtassák meg a címet,pl. "Mobilszolgáltatói tenderek 2008", vagy valami ilyesmi, úgy többen idetalálnak.
Amúgy jó ötletnek tartom a topicot, különösen, ha majd kiderül mi lesz a pályázat eredménye.2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
copin
őstag
Ahogy tellik az idő, egyre inkább kétlem, hogy mobilszolgáltató fog jönni. A mobilnetre lesznek kihegyezve és a "nagy cégek" ide se bagóznak, mert az előző pályázat sem érdekelte őket és a mostani sem. Ezeket maximum egy meglévő cég érdekelhetné a mostani háromból. Én szinte semmi lehetőséget nem látok egy magyar (az eu átlag) piacra bevonuló új mobil cégre. Felőlem süllyedhet a téma, nem lesz itt semmi különös, kivéve persze, ha mobil netet szeretnénk használni. Annak az árát leviheti majd.
-
MODERÁTOR
Nem, nem NEM!!!
Híreknek ne nyissunk már topikot!!!
Ezt zárom, majd kijön itt is.
(Egyébként is van már egy topik a megahertzeknek... )
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
Aktív témák
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest