Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco M3 - felújított állomás
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- DIGI Mobil
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
-
IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
ma Az A2 pont ott javít, ahol az A1 gyenge volt. És amúgy lett A1 Pro is.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothbe
addikt
Na ez már várhatóan igazi ritka veteránok fóruma lesz csak. Legalábbis ehhez már kitartónak kell lenni.
Várom, kik azok akik velem együtt igen régóta lelkes ProHardver tagok. És üdv a klubban mindenkinek.By(e) Tothbe
-
Snoop-y
veterán
Elcsusztam egy honappal de itt vagyok
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
gabx76
senior tag
Üdv!
Csatlakoznék, biztos pörgős topik lesz! -
fant0mi
addikt
Udv!
Ma 6119.
Ha akkor nem netezek, hanem kufircolok, mar 16 eves lenne a gyerek.[ Szerkesztve ]
-
Gabró
tag
Az 5000 napos topicba az 5014. napon találtam be, most csak 12 nappal csúsztam le a 6000. napról. Ha így haladok, a 12000 napos topicba napra pontosan fogok megérkezni.
-
Terminus_
aktív tag
Van még 7 napom a 6000-ig, de tuti elfelejteném, úgyhogy inkább most írok. Mire olvassátok úgyis meglesz.
Komoly belegondolni, hogy van olyan fórumozó, akinél az avatarom idősebb.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sotho
őstag
Erre vártam 16 évet!
-
őstag
-
✓
-
Bird
addikt
Itt vagyok.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
agent11
tag
Sziasztok! Inkább passzív olvasója vagyok a fórumnak, de kitartok!
-
supercow
őstag
Jelen
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
F-ECT$
titán
Hú de kevesen írtak ide, pedig biztosan több 6000 napos van. Többek között már én is
Dive ever, work never.
-
supercow
őstag
2 nap múlva 7000 napos leszek
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
Thodeus
aktív tag
A francba is, öregszünk!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Ohh, 6006 ;p
-
föccer
nagyúr
Üdv!
+12 nappal, de itt vagyok!
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
Gézengúz
addikt
Naná, hogy lekéstem egy nappal
-
őstag
47 nappal később, de én is megérkeztem. Az idő repül, de továbbra is jó, hogy itt lehetek.
Icewolf || kósza ||
-
aya
addikt
Piff 153 napja elmentem a 6000 nap mellett
Nem is figyeltem悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
senior tag
6030
tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2.
-
lorcsi
veterán
+808
lassan inkább a 7000
-
tag
Eltelt 6347 nap.
Ha ezt olvasod a topik meghalt...
-
addikt
Ma van a PH! -s születésnapom , elrepült 19 év és elkezdődik a 20. évem.
Emlékszem a napra mikor regisztráltam és azóta mindig az életem része volt az oldal. Sőt, mélyen belegondolva, nagyon sok mindent is köszönhetek az oldalnak.
Ha időm engedi, próbálok visszaadni is abból, amit kaptam, és remélem, hogy lesz még 20 évem veletek.
Köszönöm szépen, hogy itt lehetek❤️[ Szerkesztve ]
⏺︎Gondolkoztál már azon, hogy bankot válts? ⏺︎Most megéri! ⏺︎Válaszd a Gránit, K&H vagy Raiffeisen Bankot az én meghívóm alapján és akár 60.000 Ft bónuszt kaphatsz. ⏺︎További részletekért írj!⏺︎
-
RoyalFlush
őstag
6144
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Lenry
félisten
6115
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
LK
addikt
Üdv srácok! 6791
Azért nem kicsit változtak meg azóta a kommentelési szokások."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Zsigi72
aktív tag
6035
-
addikt
Szép számok
⏺︎Gondolkoztál már azon, hogy bankot válts? ⏺︎Most megéri! ⏺︎Válaszd a Gránit, K&H vagy Raiffeisen Bankot az én meghívóm alapján és akár 60.000 Ft bónuszt kaphatsz. ⏺︎További részletekért írj!⏺︎
-
C4mp3r
addikt
6100
-
JanR
addikt
6420 nappal, kicsit megcsúszva, de ittvagyok
Majd 1,5 év múlva eltalálom a 7000 naposat
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft