Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ez a Huawei Pura X, az első szélesvásznú kagylótelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Nem kifejezetten neked szólt, hanem mindenkinek aki itt panaszkodik
.
Az ilyen ultra magas ppi-k macen mutatják meg az előnyüket, mert az máshogy rendereli a betűket, és nem annyira fejlett a skálázási algoritmus.
Ha minden klappol ppi-ban, akkor macen sokkal élesebb, jobb minőségű a betűk renderelése, mint windowson. Ha nem klappol, akkor meg a mac megoldása pocsék.
-
cucka
addikt
Igazából én nem értem itt a fikát. Rengeteg féle monitort lehet kapni a piacon.
Amit viszont ez tud, azt nem lehet kapni.- 5k 27", amiből csak az Apple Display az alternatíva, 1 millió forintos áron. Más nincs. Ha neked elég a 4k akkor vegyél 4k-t ekkora méretben, legalább 100 fajta termék közül válogathatsz. 5k nincs a piacon. Volt pár éve az LG Ultrafine 5k, de azt már nem lehet kapni.
- KVM switch azoknak akik két gépet akarnak használni egy monitorral
- USB-C + töltés azoknak, akiknek a 2 gép közül az egyik egy macEz a lista az én összes igényem amit el tudok képzelni egy monitorral szemben. Hézagmentesen lefedi az összeset. Nekem ez egy tökéletes termék.
És pont leszarom hogy 60hz, programozáshoz kell, internetezéshez, meg single playerben 60fps-el játszani. Igazából ha nem lenne ilyen jó színtere meg kalibrációja, az se érdekelne. De amit fent felsoroltam, azt jelenleg nem tudja semmilyen termék a piacon.
Igazából egyetlen dolog hiányzik belőle - a webkamera. Ha az is lenne tényleg tökéletes lenne. -
hapakj
őstag
nem kell egermozi.
- ez valami hatalmas tévedés hogy a magas felbontás egérmozival jár. Természetesen skálázva van a tartalom és a felbontás arra van használva hogy minden tűéles legyen. 13" Macbook kijelzője is 2560x1600 ez valszeg még magasabb PPI mint 24"-on a 4k mégsem egérmoziValoban nem hasznaltam sosem 24”-on 4K-t
- ez meg külön jó, hogy úgy nyilatkozol róla, hogy nem is használtál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A 68,58 cm-es képátlójú modellen hangsugárzók, KVM switch és USB hub is van, és két szenzorral igyekszik mindig a legjobb képet nyújtani.
- FÓLIÁS! LG UltraWide UltraGear 34GN850P-B Monitor! IPS / 3440x1440 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- SAMSUNG (LS49CG950SUXEN) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32BG650EUXEN) 32" QUAD HD GAMER AKCIÓ!
- Samsung S21FE 128GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- SzoftverPremium.hu
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest