- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Nem a méret létét vontam kétségbe, hanem az ostoba nevét.
Logikusan akkor UW5K-nak kéne hívni, ahogy kb az összes ilyen felbontás nevében hagyományosan az UW utal arra, hogy nem 16:9, hanem 21:9 a képaránya.De lehet tényleg hagyni kéne a faxba a normális elnevezésekkel való próbálkozást, ha már a monitorgyártók szarnak a méretszabványosításra és ahogy esik úgy puffan alapon ötlenek ki újabb és újabb monitor-felbontásokat...
TV-k esetében (egyelőre) még nem kreatívkodnak a képarányokkal/felbontásokkal, legalább is nem igen láttam a HD(768p)/FHD/4K(UHD)/8K-tól eltérőt még...[ Szerkesztve ]
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
tlac
nagyúr
a macos skálázási algoritmusa elég egyszerű, szerintem bénább is, mint a win-é
csak akkor néz ki jól, ha be tudsz állítani egy 200%-osat, pont emiatt kell a magas dpi
a törtszámos skálázásnál, pl. 150%-osan már nem lesz tűélés, míg win alatt az új programok ezt tudják kezelni és nem lesz homályos[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
De most nem értem, hogy jön ehhez a szálhoz a 27". 24" 4K-ról volt szó.
Van 24" fhd-m, volt 27" qhd-m, 32" qhd-m, 34" uwfhd-m és most 32" 4K. Erre mondtam, hogy nem kell kipróbálnom a 24" 4K-t, hogy megmondjam nekem nem jó.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M34WQ 34" 144Hz 1ms Gaming Monitor garanciával hibátlan működéssel
- - 5O% DELL P2418HZm - S-IPS matt/ 75% sRGB / pivot / matt // ir fhd webcam /// 1év GARANCIA + SZLA
- Samsung G6 G60SD Gamer Monitor - 27" - 1440p - 360 Hz - QD-OLED
- Iiyama G-MASTER GCB3480 Ultrawide Gamer Monitor!34"/3440x1440/VA/180hz/0,4ms/Freesync-G-sync/
- LG UltraGear 34GP63AP-B Ívelt Gamer Monitor! 34"/VA/3440x1440/160hz/1ms/G-sync-Freesync
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest