-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz
Dadpool #6606 üzenetére
Én úgy szoktam hogy whgl driver estében csak a catalyst telepítővel távolítom el, és újraindítás, és új whgl driver telepítés semmi trükk nem kell. Ezekkel a betakkal már más a helyzet uninstall szintén catalyst telepítóből, újraindítás asztal szépen betölt ugye 800x600 fogad bennünket, megint egy újraindítás de boot menü safe mód asztal megint betölt driver sweeper indít, ati display driver kiválaszt, és a cleanre nyomni ő is kér egy újraindítást hát adjuk meg neki. Evvel minden ati regiszter bejegyzést eltávolítottunk, semmi nem marad a beta driverből ami bepiszkolhatna. Biztonság kedvéért egy regcure-t még lefuttathatunk a tört reg kulcsok tisztításához, így már tényleg nem marad semmi. Utána jöhet a hivatalos driver telepítése és kész is vagyunk. Hopp megelőztek nekem is visszamegy a 10.4
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dadpool #6606 üzenetére
Én a telepítőt elindítom, ott az eltávolítást választom, ennyi. A végén mielőtt újraindulna, még a regeditből kitörlöm az Atis bejegyzéseket, meg egy CCleanert is ráengedek
.
Restart, a win7 felrakja a wddm drivert, majd telepítem a 10.3-ast. (10.4-el gondjaim voltak a régebbi játékoknál) -
Alister71
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest