- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tom_tol
addikt
-
Laraxior
titán
válasz
jones965 #9796 üzenetére
csak halkan jegyezném meg hogy én egy félig halott alaplappal Vantage-eztem
Két restart után hazavágta a Winem is...ezzel az UD7-el meg milyen érdekes..egyből bejött a már kész Windows
Kicsit még ismerkedem a biosszal,aztán belevágok...holnap-holnaputánra leszek valami eredménnyel.Cybertrone: 7 órakor nekiállsz Wint telepíteni,meg tuningolni,mire lemegy az első teszt arra 10 óra lesz...meg 5°C
-
Cybertrone
veterán
válasz
jones965 #9792 üzenetére
Rakok egy szűz wint, csak vanateggel, megy egy NV driverrel
... Összeszedtem valami szaros falovat, aztán kicsit betegeskedik most a rendszer
Reggel 7-re lőttem az órát akkor még finom csípős az idő, és nekiszellőztetek! Bár ha nem sikerül, akkor így jártam
Tessenek drukkolni!
helkis:
Egész délelőtt a ház másik oldalát süti a nap, mikor délután ide fordul itt még mindig deres a fű... Na most hidegből van bővenCsak a cuccba is legyen elég szufla!
subaruwrc:
Ja hozzáállás, jó nagyot éghetek -
04ahgy
nagyúr
válasz
jones965 #9717 üzenetére
Tapasztalat: semmi gond nincs. Az a 200 pont eltérés 0,5% körüli. Simán, sőt, kétszeresen simán belefér a mérési bizonytalanságba. Nekem a totálisan változtatatlan rendszer ennél nagyobb eltéréseket is produkál.
Csináltam nektek egy érdekes tesztet egy HD6950 @ HD6970 kártyával. A teszt lényege, Vantage alatt mennyire van hatással a power control 0-ról +20-ra állítása a végeredményre: szintén mérési hibán belül. Nem úgy FurMark alatt, ahol kemény FPS-ek repdesnek hatására pluszban. A kártya alapórajelen, a CPU tuningolva futott.
HGyu
-
cyberkind
félisten
válasz
jones965 #9641 üzenetére
Az én rendszeremre gondolsz a tartaléknál ?
Sajna a proci nem épp egy tuningolható darab, szint úgy a vga sem, csak az 5870-en órajelét viszi stabilan !
Valóban lassan beéri, de mint ahogy írtam, a 2 cucc között van 1 év, és 1 év, a számítástechnikában, rengeteg idő, fejlődni, stb ... -
KaYaK
tag
válasz
jones965 #9558 üzenetére
Köszönöm! Elírásért sorry...
jones965;subaruwrc Sajnos ennek a C0 -ás darabnak kell az ekkora fesz... Különben nem stabil... Melegedés gondom nincs... Egyszerűen kinyitom az erkélyajtót a teszt erejéig és ennyi... Teszt vége ajtó becsuk. Ennyi!
Viszont az látszik hogy jobb procival illetve magasabb órajelen jobban ki lehetne hajtani a vidkarikat... Van bennük még erő...
-
cyberkind
félisten
válasz
jones965 #9535 üzenetére
Milyen beállítással ?
A másik, ennek a kártyának játék közben jön ki az ereje, nem a benchmarkokba, és nem is a benchmarkokkal játszok !
De szívesen nyomok, csak mondd meg hogy milyen beállítással !(#9538) Cybertrone
Nem hideg, de mégsem annyira meleg 2 GPU, mint egy, ennyi !
-
MPowerPH
félisten
válasz
jones965 #9447 üzenetére
Jó ám.
P11, csak ez támogatja a Gulfi -t hivatalosan. Meg a G44 van még, de azt nem próbáltam. Egy hiba van csak, amit Gombcomp is írt. Rossz tuningbeállítás után a lap megakad a processzor detektálásánál. Ilyenkor sajnos csak a cmos reset segít, majd bios-ba be, és újra be kell tölteni a profilt. Ezt el lehet viselni. De a lényeg, lazán elbírja a Gulfit is, ez tény.
Ha egyszer visszakerül hozzám az R3E, akkor lesz összehasonlítási alapom.
-
Cybertrone
veterán
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
jones965 #9372 üzenetére
Na az bosszantó lehet. Nekem gyanús amúgy a lapunk... valahogy annó és is az ilyen fene sem tudja miért nem stabil a beállítás miatt hagytam fel a tuninggal.
De Aegis panellel illetve úja kedvvel ismét nekiállok. (még ki sem teszteltem a procit mióta megvettem, ide kérem a köveket! ) -
Cybertrone
veterán
válasz
jones965 #9297 üzenetére
Érdemes megnézni hogy a 3db 470-nek annyi a gpu pontja mint 2db 580-nak... bika az 580!
Mellesleg szép az aláírásban az hogy 1.29v, meg 4.2ghz az i7-nek, csak a kutya sem hiszi el hogy ha stabilitást nézel levegővel 59fok! Ne prime95-el tesztej mert az lufasz... Egy jó kis 20 körös linx, 4096mb ram kiválasztása után elküldi majd 85fokig is a procit lég alatt!!! Ezt már csak kötözködés képpen! -
-
subaruwrc
félisten
válasz
jones965 #9215 üzenetére
kipróbáltad 1-2 vel kevesebb bclk-n hogy reaális pontot ad e ?
Cybertrone
ja látom nagy a haverság a nagyszájúval, majd eldöntöm hogy lesz 580-asom, okés ?
Laraxior
nemhiszem hogy reagálnom kell a gyerekes beszólásaidra
mind a 2 kártya a tied? miért raksz be eredményt más kártyájával ? -
Cybertrone
veterán
-
Cybertrone
veterán
válasz
jones965 #9205 üzenetére
Egyetértünk....Ezek után én is megmaradok kis zugtesztelőknek, és ha esetleg valaki jön, és szeretné összemérni az erejét, és az iletőnek nem 6magos van állok elébe!
Mindezek ellenére, én is gratulálok a kollégának a szép eredményért! És hogy egy kicsit adjon nekünk is esélyt futtassa le a tesztet 4mag+HT-val, hátha azt betudjuk fogni!
-
subaruwrc
félisten
-
Cybertrone
veterán
válasz
jones965 #9084 üzenetére
Nyugalom fater, hova izgulsz ennyire? Én már egy szerény kis eredményt linkeltem, ellenben ti akik a legjobban izgulnak még semmit sem... neked leáll a gép vantage alatt laraxiornak meg még nincsen karija... dobjatok valamit, majd aztán ha ugygondolom dobok én is valamit!
Egyenlőre nekem mára ennyi stressz elég volt -
Cybertrone
veterán
válasz
jones965 #9077 üzenetére
Minek szekírozzam a processzort, mikor még a vga-t sem állítottam be teljesen... ez a 85%-os venti kikészít, húzva alulról nyaldossa a 90 fokot a kari, és csak 900mhz-et ment a gpu
A biost megcsináltam már kivettem belőle a korlátozást, viszont a visszaflesseléshez hülye vagyok, sosem csináltam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest