-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
nakos
senior tag
válasz
subaruwrc #10847 üzenetére
Nagyon koszi
Ugyanakkor a lenyegt nagyon pontosan osszefoglaltad, valoban a 2600k nagyon jol kezeli a VGAkat, szamomra megdobbento volt, meg a P67 sli 8x/8x korlatozasa sem jott elo. Ugyanakkor egy jol megrangatott 980x/990x viszont akar 50%-ban is tobb cpu pontot termel 3d markban. -
Buda76
senior tag
válasz
subaruwrc #10845 üzenetére
par exemple: Ugyanazon VGA-kkal lefuttatott 3dmark és egyéb tesztprogramokkal.
Véleményem szerint érdekes, hogy egy sokszor drágább processzor mennyivel több pontot hoz ilyen körülmények között.
De ha gondolod, egymás mellé téve a kettőt, esztétikai, szépművészeti szempontok alapján is lehet osztályozni őket. -
-
helkis
veterán
válasz
subaruwrc #10400 üzenetére
aham
, és egy ilyen egész estés show mennyi litert fogyaszt?
utánanzétem ennek a dewar-nak (dézsa?
), ez tartja folyékony állapotban a cuccot, amíg fel nincs használva gondolom.. a dewar-ból hogy kerül a potba a cucc? valószínűsítem nem a dewarból kell tölteni, vagy mégis?
ja és ez a dewar önmagában ilyen drága vagy itt egy full tele 50L-es tartályról van szó?
-
MPowerPH
félisten
-
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
válasz
subaruwrc #9519 üzenetére
Javítalak. 4545-öt megy 1.36v, eddig, léggel.
Egyébként megnyugodtam, akkor az 1.4v-t én is lelkiismeret nélkül fogom tolni.
Meg kezdj el készülni, amit megbeszéltünk az áll, csak legyen jó VGA alap hozzá.
Alaplapról még nem tudok mit mondani, egyenlőre az kétséges. Jó lenne az R3E-ben nyomni.
Laraxior: Köv hétre elvileg lesz egy, meg vettem egy 6970-et, az mellé is lesz még 1.
Gyere fel Bp.-re.
-
válasz
subaruwrc #9463 üzenetére
Te jó isten, ezek elképesztően durva pontok
Amúgy szabad megkérdeznem, hogy miért veszed egyre lejjebb a GPU órajelet? Próbálod csökkenteni annak a kockázatát, hogy az egyik VGA-nak már túl sok legyen? Vagy ez a 900MHz-es érték a leggyengébb VGA legerősebb előzőleg kitesztelt órajele?
-
MPowerPH
félisten
válasz
subaruwrc #9452 üzenetére
Ma megnézem, ha hazaértem, vagy holnap este. Kicsit rányitom az ablakot, meg talán sikerül valami erősebb VGA-t is szereznem. Bár ezt nem oszt, nem szoroz. Legalább tudod, mire számíthatsz.
Alaplap terén még gondban vagyok, R3E nem tom mikorra rendeződik, remélem sikerül gariztatni. Na meg a procira a garancia, szintén megoldandó. Majd szépen apránként.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
subaruwrc #9381 üzenetére
Én se értem, de nem vagyok egyedül
-
Cybertrone
veterán
válasz
subaruwrc #9381 üzenetére
Pedig igaz... kukukáztam a biosból a C6-statet... beállítottam, és láss csodát a mem bench szépen megy, és 4209mhz-en a vantage kb 280 pontal gyorsult!
Mondjuk azt meg kell szokni hogy az órajel ingadozik jobbra balra, de terhelésnél adja a teljesítményt ez a lényeg!
N.A.S:
SSD-m van, nem tapasztalok lassulást! -
ffodi
veterán
válasz
subaruwrc #9290 üzenetére
Az a baj, hogy itt is arról van szó inkább, kinek van több zöldhasú a zsebében(vagy ha nincs is olyan sok, ki fordít rá többet).....az, hogy ki milyen darabot fog ki az csak másodlagos kérdés.
Szerintem ilyen esetben az a valódi érdem, ha gyengébb/olcsóbb eszközökkel tudod hozni esetleg túlszárnyalni azt, amit más a drágább/komolyabb cuccal.(persze néhány esetben sajna ez nem kivitelezhető)
Az általad felvetett ötlet nem rossz egyébként.
Egyébként szégyen a 69xx tulajokra nézve, hogy csak nekem van eredményem a listán.......u.i.: Ha lenne 980x-em + gtx580-am, akkor ................
(nem sajnálnám nekik a feszt.)
-
Cybertrone
veterán
válasz
subaruwrc #9306 üzenetére
Nyilvánvaló... sőt még az 580-ak is tudnának éppen, mert 850mhz-re lőttük be őket... gondoltuk biztosra megyünk, és az sem uccso szempont hogy "csak" egy 850-es corsair állt a szolgálatunkba! Namost ha darabja a karinak 1ghz-n megy meg ott az i7 féltünk hogy lekapcs lessz
Bár így utólag visszagondolva, szerintem vitte volna!
-
helkis
veterán
válasz
subaruwrc #9292 üzenetére
akkor mondok mást
ugyanaz a vga vagy proci más lapban másképp megy, jobban vagy rosszabbul.. ha épp szerencséje van valakinek akkor pont úgy fog menni hogy az élre kerül, ha nem akkor jön az, hogy minden ott van a gépben mégsem jön ki az amire vette az ember, és nem lehet rájönni, hogy miért van ez. illetve a szerencse nem csak egy dolgon múlik, hanem mindenen!
nekem van egy elvem, ami nem is elv már hanem tapasztalat, ha összeraksz 10db gépet ugyanazokból a komponenesekből, az egyikkel tuti, hogy lesz valamilyen anomália. mitől lehet ez? attól van szerintem, hogy pl 2db egyforma ellenállást nem tudunk a mai napig gyártani. ezért vannak a tűréshatárok, ha az első gépben lévő alkatrészek minden alkotóeleme a tűrés alján helyezkedik el, a tizedikben pedig a végén akkor két teljesen különböző gépünk van.
persze általában a szórás a középső részben marad, tehát átlagosan működő gépeket kapunk.. ennek a jelentősége tuningnál nagyságrenddekkel megugrik nem vitás..ha meg valami nem megy úgy ahogy "kellene" akkor jön a cserebere, de ezt mindenki tudja errefelé.. és ebben meg az a durva, hogy akár ugyanolyan lapot vesz valaki mint amiben tesztelve volt pl egy proci, akár egy sorozatszámmal nagyobb a másik laptól, akkor is az egy teljesen más lap, tök más beállítás kellhet hozzá, ugyanez igaz a ramra, vga-ra is mellette.. hogy kerek legyen a dolog..
visszatérve a degradációra, amikor egy új cuccot tesztelsz nem hajtod szét, az ésszerű keretek között tuningolod, érzed, hogy mit bír.. de mikor látod, hogy másnál jobban megy, akkor ráteszel egy lapáttal, hogy elmegy ez kis ideig még 1,7v-al is
max jobban meghűtöm, stb.. és innentől elidul valami ami nem biztos hogy kijön nálad, de más lapban lehet egyből dob egy hátast a cucc..
szóval szerintem annyi kellene az esélyegyenlőséghez, hogy egyenlő hőmérsékleten készüljenek a tesztek, a fizika adja a többit..
-
helkis
veterán
válasz
subaruwrc #9290 üzenetére
azért látszik így is szvsz, hogy ki tud kevesebb mhz-ből több pontot összerakni..
jól van ez így, sokféle cucc, sokféle embernél, stb.. nincs egygyűrű, mindenki überelhető..
F1-ben is tizedek, századok döntenek a dobogó helyein..
itt mondjuk nem mindegy, hogy valaki a meleg szobában tolja, vagy kint az erkélyen, vagy -200fokon.. (hőfokkal nem akarjuk bővíteni a táblázatot?) tehát ebből a szempontból jó lenne az a szoba.. de ott szvsz az elsőnek lenne a legjobb esélye, utána már lehet nem menne annyit a cucc, sőt.. -
Cybertrone
veterán
válasz
subaruwrc #9218 üzenetére
Miért nagyszájú? Mert neadjisten az igazat mondja? Nekem aztán 8 hogy veszel e kártyát vagy nem... csak tudod míg a legtöbb emberke megveszi magának a cuccot, és úgy száll be a buliba, egyesek nem... Kérni én is tudok, csak nem visz rá a lélek...
Amugy a haverom igen kövezz meg érte!És te miért raktál már be kb 10 eredményt más kártyájával?
Arra az 1 tesztre én adtam oda neki a karit, nem kérte... Én is kíváncsi voltam hogy mennek, és ő is... Mondjuk azt 1 órára neki adtam
-
subaruwrc
félisten
válasz
subaruwrc #9170 üzenetére
nabammeg, kifutottam a modból.
nem lehet hogy a lapod a határon van? arra gondolok hogy a qpi-nek ez az órajel már éppenhogy csak megy, és az fogja vissza a cpu scoret esetleg.
nézd meg mondjuk 3800 alatti qpi-vel. szval vedd vissza a bclk-t hogy a qpi 3800 alá kerüljön és nézz csak egy cpu tesztet. hátha akkor reális számot ad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest