- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
jones965 #13532 üzenetére
Tény, ami tény, szép eredmények. Hazudnék, ha nem ezt mondanám. És gratulálnom is kell, mert tudom jól, hogy nem kis munka van bennük.
Most, hogy subaruval végeztél, trónjáról letaszítottad (habár szerintem sosem viselkedett úgy, mintha trónja lenne), igazán mutathatnál némi erőfeszítést felém is. Micsoda dolog GTX275-tel a GTX285-öt letaszajtani a trónjáról?
HGyu
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
jones965 #13537 üzenetére
Jaaa. Akkor én kérek elnézést.
Várod a csodadrivert, tudom én -
subaruwrc
félisten
válasz
jones965 #13395 üzenetére
érdekes
előfordulhat hogy az én kártyámban már a javító tranzisztorok dolgoznak, mert azonos órajeleken, azonos driverrel eléggé gyengébb az én vga pontom. + nekem a gpu-z nem jelzi hogy ez a 12.3as catalyst lenne mert csak az amd driver checkerrel tudok drivert telepíteni az meg egészpontosan a 12.2-es pre drivert tette fel .. -
-
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
jones965 #13056 üzenetére
Majd akkor gratulálj, ha életre keltem.
LN2 miatt még nem fáj a fejem, pont ma informáltak, hogy SB-E -re teljesen fölösleges, még lehet a szárazjég is sok lesz. De természetesen beszerzés alatt van egy dewar is. Van itthon szép nagy hűtőtatyóm, kicsit jobban leszigetelem, és mehet a buli dice-el.
A beszerzéssel is mákom lesz, mert Bp.-n van rá lehetőség, itt Madocsához közel Dunaföldváron van szárazjég. Nitrogént még nem találtam, de Szekszárdon esélyes, hogy kapható, ami 45km-re van tőlem, szintén nem vészes.
-
MPowerPH
félisten
válasz
jones965 #13020 üzenetére
Azért azt látom, hogy LN2-vel a 3930K is esélyes egy 5,8GHz körüli eredményre.
Gulf se sokkal jobb ennél, kb. ugyan ilyen a szórás azoknál is.
subaruwrc: 3930K mennyivel lehet gyengébb mint a 3960K? Nem találok összehasonlítható eredményt. Az a +3Mb L3 cache annyira azért nem meggyőző.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
jones965 #12875 üzenetére
Tuti emiatt vettél ilyen procit: Intel Launches Performance Tuning Protection Plan On Select Processors
35 $-ért cserébe mindegy hogyan vágod haza a procidat cserélik garanciában.
Ezek szerint nem megy olyan jól a CPU eladás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Ford topik
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest