- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
joshua7 #9054 üzenetére
Ismerd meg és uralkodj ;p
Az egy X2 5000 (nem +!) unlockolva, Quadcore FX5000 lészen belőle.
Jó kis proci, csak kicsit alacsony a szorzója..én is le fogom cserélni..
Ebből következően igen, az enyém is ilyesmi, X2@2.2G=>X4@3.3G..rumkola
Ha nagyon sajnálod, szóljál, épp gondolkodok, hogy lecserélem valami 4+GHzre taposható C3masra..az árban valszeg meg tudunk egyezni ;p
Szerk.: adok hozzá lapot meg RAMot is ha jó árat mondasz -
jones965
Modder
válasz
joshua7 #9044 üzenetére
A valós fesz 1,44V.
Mint említettem, ez egy mindennap használt gép ( céges dolgok, stb..), eléggé leharcolt állapotban, valamint a háttérben minden betöltött telepített alkalmazás futott. Legalább is én ennek tulajdonítom az alacsony cpu score pontot.
Majd a héten ha az előbb említett feltételek teljesülnek, akkor megnézem ismét. Addig csak szenvedés lenne.Mod: azért a gpu hőfok 46°C fölé nem ment.
-
Cybertrone
veterán
válasz
joshua7 #8947 üzenetére
Lehetne akár úgy is cifrázni hogy procik szerint is szelektáljuk a dolgokat... nem nehéz kitalálni hogy az első 10-ben 980x lenne... Legyenek kategóriák dual core quad core és 6core... és mindegyikben egy 10-es lista az első 10 emberkéről, külön ati külön NV... ez is kivitelezhető lenne szerintem!
-
Laraxior
titán
válasz
joshua7 #8944 üzenetére
Hall of Fame: Mindig is a legmagasabb pontszámot elérők jutottak be oda.
Szerintem már ez is sok kategória.
Kellene két top10-et csinálni. ill 4-et az ati miatt... meg egy összesítettet és kész.
1GPU-multi GPU...ugyanezt ati vs nV...majd egy összesített...
Mert hogy így be van kategorizálva az oké...csak ki kategóriázza? Mert hogy a GTX460 és a GTX480 egy kupacban van az elég erős túlzás.Talán valaki azzal érvelt,hogy mindkettőnek 20k körül van a GPU pontja. Ez érvnek elég gyenge,ha meg megnéz az illető egy Vantage tesztet...akkor semmivé is lesz. Az életbe nem fogja behozni egy 460as a 480at...Max egy 980X-el lehetne hazavágni,egy nem túl tuningos 480as Vantage score-t.
De szerintem ezzel a készítő is tisztában van,csak nem ismeri el,vagy pedig nem tudja hova tenni a VGAkat. -
subaruwrc
félisten
-
helkis
veterán
válasz
joshua7 #8682 üzenetére
szvsz elég ha kint van a gpu observer, illetve elég lenne ha csak az új 4xx/5xx-re (vagy 6xxx-re) lenne igaz, amiben könnyen lehet állítani a feszt..
én már lusta voltam felrakni az xp-t mégegyszer
két hónap 2ezer, de ez a xeon-od nagyon vad!
brutális, itt már csak egy gulf segítene..
a kis gtx se rossz..grat!
-
helkis
veterán
válasz
joshua7 #8662 üzenetére
lennék szíves, de van pár kis akadály: szerencsétlen blokkom jelenleg olyan domború, hogy alig tudja levenni a prociról a meleget, így nem nagyon tudok cpu-t tuningolni, de ami késik nem múlik..
ráadásul csak P1200 polírpapírt tudtam venni, így muszáj lesz a "B" tervet alkalmaznom: jól berúgok..
-
toldy
őstag
válasz
joshua7 #8652 üzenetére
És ez alapján? Ha bírta volna az 1020at akkor nálam meglett volna a 11k. Nem azt mondom mert valóban kevésbé számit a proci mint a többi nél de azért nem mindegy.
Erről így hiába beszélgetünk, az igazi az lenne ha megtuná nézni egy erősebb procival.
Egyébként lehet kéne szereznem egy tápot ( kölcsönbe) mert szerintem egy erősebb táppal, aholt amphert ad le meglenne a magasabb órajel és így a 11k gpu, sőt a 13k cpu score is -
-
odorgg
addikt
válasz
joshua7 #8574 üzenetére
Jah tényleg, ez csak 192-bit
Mindenesetre nagyon jól megy, a kisöcsi, és a 19K tutira benne van, max várni kell a hidegebb időkre
Sajna a 20K-s GPU score-hoz még az egy gigás 460-ból is legalább olyan példány kellene, amin a GPU 1100Mhz körül megy léggel. Szóval nem egyszerü, de remélem valakinek azért összelyön most a tuning szezonban
Én még amúgy, a SOC-okban reménykedem, hogy talán azokban van még annyi+, csak az a baj, hogy senki nem veszi a bátórságot, hogy nézzen vele egy max OC-t -
wide
csendes tag
válasz
joshua7 #8517 üzenetére
ez a gépem:
Alaplap: Gigabyte GA-MA74GM-S2
Processzor: AMD X2 5000 alias FX-5000 Quad
Processzor hűtő: Cooler master
Ház: Gigabyte GZX-2 csavarmentes
Táp: HKC USP-7600 600W
Memória: G.Skill F2-8000CL5D-4GBPQ 2x2GB
Videokártya: HIS RADEON 3870X2
Winchester: Seagate Barracuda 7200.10 (ST3160815AS) merevlemez 160GB SATAalapon ment a test, a proci 2,2Mhz-en ketyeg.
-
toldy
őstag
válasz
joshua7 #8509 üzenetére
Nekem 1025mv az alapfesz és ezzel 940 ig tudom elvinni, mint kiderült 1100mv al bírja az 1000et így majd megnézem késöbb 1200mv ( egyébként 1212mv az adható max nálam is) mellett 1050-1070 mhzt hátha. A bajom hogy külön eljutok gpu 1ghz felé és rammal is 1100mhz fölé de a 2 együtt már nem megy.
akkor egy 1020/2040/2200 al kb meglehet a 11k, ez j kiindulásnak, majd meglesem.
-
toldy
őstag
válasz
joshua7 #8506 üzenetére
Valóban szép eredmény
, milyen kártya is ez? ( márka típus?)
Én várok egy kicsit, állítólag van egy aláírt whql driver ami még idén becsúszhat. Majd akkor megnézem, nekem meg ma kiderült hogy 1100mv is elég az 1000mhz hezMajd megnézem, illetve lehet a proci is megy 4,7 ghzn
Vicces volt nézni 1000mhz gpu 1,1v 65% venti forulat és 45 fok volt a gpu, igaz a szobába csak 8 volt
szerk# azt léci mond meg hogy is kell ezt számolni?
szerk2# nem nyugszom a 11k gpu scoret akkor is összeszedem valahogy.
-
Alister71
nagyúr
válasz
joshua7 #8500 üzenetére
SZÉP!!!! Látom nem sajnáltad a max feszt odapüfölted.
Tiszta volt még a kép, vagy már mentek benne a színes csillámok?Ha pl. a mostani GTS450-ed biosát átírod az OC2 alapórajeleire, és úgy futtatsz alapórajeles tesztet, azt ki mondja meg, hogy nem az volt a kártya igazi alapórajele?
-
Alister71
nagyúr
válasz
joshua7 #8484 üzenetére
Évek óta azon röhögök, hogy az alapórajeles eredmény, vga-ba olyan amilyet akarok. Kinézem a legerősebb gyári oc kártyát, ráírom azt a biost, és akkor beleköthetsz akármilyen módon, de akkor is alapórajeles lesz. Odapüfölöm a max feszt, és ha jó procim van hozzá, kész van egy tuti alapórajeles eredmény.
Te is tudod ezt. -
Mr.Rain
senior tag
válasz
joshua7 #8482 üzenetére
Sokáig szerepelt,de most valóban nem volt kiírva,én kérek elnézést. Köszönöm,hogy javítva lett.
Amúgy az adataim között az is szerepel,hogy a VGA-m nem OC.
Egy alap Zotac GTS450. Mert ugye,ha a tuning kategóriában szerepel,akkor mindenki tudja,hogy húzva van.
Vagy mindenképp,mindenkinek így kell szerepelnie? Nem kötözködésből kérdezem,hanem mert érdekel.üdv.
-
Alister71
nagyúr
válasz
joshua7 #8427 üzenetére
Felesleges erőltetett menetben csapni neki, a büdös életben nem fog rájönni, hogy más is tudja a CPU-Z képből, hogy az nem 4 magos proci, és az alapórajelest azt nem 4 maggal kéne tolni, hogy szabályos legyen. Ha egy 9mm-est teszel a halántéka mellé akkor se.
Mindamellett, hogy a memória képek hiányoznak.
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
joshua7 #8377 üzenetére
Az alapórajelei ugyanazok,mint nálam.
A hűtése viszont lehet,hogy jobb. Bár én a teszt alatt 50%-ra emeltem a venti teljesítményét,és úgy volt max. 60 fokos a VGA. Még húzok majd kicsit rajta,és a ventit 70%-ra emelem (Afterburnerben ez a max.),megnézzük mi lesz.
Amúgy csak jókat tudok mondani a Zotac-ról. 50%-on is elképesztően halk a ventillátora(az alap 30%-ról nem is beszélve),a chieftec táp bőven elnyomja,pedig az sem túl hangos.
A tuningot eddig nagyon jól bírta,a Gigabyte OC órajelein használom,és semmivel sem melegszik jobban,csupán pár fokkal kb.,az alapórajelhez képest.(és így kb. 25-30 fok a szobahőmérséklettől függően)Meg vagyok vele elégedve,bátran ajánlom mindenkinek,jó vétel a Zotac GTS 450.
-
subaruwrc
félisten
válasz
joshua7 #8377 üzenetére
sokszor egy sima driver telepítés is nagy örömet okoz
ha ennyire durván mindehol fagy akkor lehet inkompatibilitás
esetleg nem ref pcb a kártya?
merthát a ref pcb-sek között sok különbség nincs max ugye a bios.énis leizzadtam ma amikor az életmentő x300am nem adott képet a gépben a 4870-et meg már elvitték
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- ASUS ROG 3070
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest