- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
jones965 #15451 üzenetére
szvsz az is nagy dolog, hogy itthon kaptunk/tál egy tesztporcit+lapot+ramot a teszthez, sokan örülnének egy ilyen lehetőségnek is, sajna kis ország kis foci.. (illetve amíg nyugaton 5x10x-ese az átlagbér, addig a saját zsebből való szponzorkodásnak is bőven megvannak a korlátai)
máshol komplett részleg van arra, hogy a tuning által népszerűsítsék a márkát, fizetéssel, korlátlan hardverválasztási lehetőséggel, nitró és egyéb hozzávalókkal.. az már egy másik dimenzió..mindezek ellenére, a kis csapatunk igenis helyt áll világviszonylatban minden téren!
-
-
-
-
laca000
őstag
válasz
jones965 #15010 üzenetére
Igen, nem kerek.
Ez az MSI lap egy komplett hulladék.
És örülnék ha valaki segítene.
Belőttem a lapon, hogy 1600mhz-en fussanak, ennek ellenére, ez van.
Ha még egyszer MSI lapot merek venni, kérném, valaki lőjön főbe.
Még egy böffentés is jelentőségteljesebb és többet ér.
A jövő hónapban veszek egy ROG-ot, azt legalább ismerem. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
jones965 #14993 üzenetére
Igen, a valaszt rossz helyre nyomtam.
A masik, hogy nem kerdeztem, vagy lenyegeben nem erdekel ki mire hasznalja a gepet.
En sosem kopkodtem be hirdetesekhez, vagy forumokba hogy aztan ez mire kellhet, mire hasznalhatja az ember.
En csak azt irtam, hogy szerintem a 4. kartyanak "normalis" korulmenyek kozt lenyegeben mar nincs sok ertelme, de mint azt is irtam a teszteknel meg jol johet.
En arra voltam kivancsi, hogy jatek profital-e a 4. kartyabol, amiert "megerheti" osszerakni 4 utas rendszert.
Erre irtam hogy ha jol sejtem, ott mar nem eri meg +100k-t egy 4. kartya.
1 ok. 2 ok.. 3. mar kerdeses, 4 meg szerintem felesleges (reszemrol legalabbis).
Azert is kerdeztem, hogy 3-6x eye meg tud belole kihozni valamit, vagy nincs sok jelentosege.
Szerintem kicsit felre ertetted, mire gondoltam az elozo uzenetemben.Tehat engem nem erdekelne az sem, ha 184vga-t fuznel ossze.
En nem turkalok senki zsebeben, nem erdekel miert / mire vette. Nezegetem sokszor a teszteket, mit "erdemes" venni. En is vettem mar sok olyat, amit sose hasznaltam ki, vagy sosem volt ra szuksegem.
De ilyen dolog ez. -
VGYke
addikt
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
jones965 #14935 üzenetére
Nem, akkora jelentőséget nem képvisel számomra a dolog - ha legalább 990-1000 MHz elérhető lenne a gpu-nak, akkor talán, de így nem. Lefuttatom a többi 3dmark-ot is, ha már új kártya, csak valamiért a Vantage marad nekem mindig a kedvenc, a rövid életú DirectX10 fénykor miatt talán, ezért kezdtem ezzel.
-
subaruwrc
félisten
válasz
jones965 #14806 üzenetére
én is gondolkodtam ilyesmin tegnap de úgy látszik nem csaltak az érzékeim és jól tettem hogy megmentettem ezt:
igen, rájöttem énis hogy a gtx680 az nem titan
cpu scoreban még nem az igazi de tegnap már belefáradt a rendszer is meg én is az újra meg újra futtatásba. ma már tényleg nem rakom megint összeGT1-ed ütős !
-
lenox
veterán
válasz
jones965 #14762 üzenetére
Most már csak ezt kell eldönteni, hogy ez esetben mi számít default eredménynek.
Ezen csak akkor kell gondolkozni, ha valaki azt szeretne, hogy az en eredmenyem ne szerepeljen a listan, mert amugy eddig jo volt, de akkor most eloszor 'erdekes' lett, aztan 'egyre erdekesebb', aztan hogy mas is azt merte, akkor most esetleg majd nem fog default eredmenynek szamitani. Hat, erdekes... Pedig amugy abban szerintem semmi meglepo nem kellene legyen, hogy 16 mag gyorsabb tud lenni, mint 6 vagy 8.
-
lenox
veterán
válasz
jones965 #14757 üzenetére
Amit Johni5 linkelt be eredményt előttem, az ténylegesen dual cpu-s xeon eredmény, aminek a cpu pontszáma reális.
Ott is be volt kapcsolva a HT, es 45k lett, nekem ugy csak 44k. Miert is lenne az olyan nagy csoda, ha nem skalazodna 32 threadre a cpu score? Mashol is latom, hogy talalgatjak, hogy HT off-fal esetleg jobb lenne az eredmeny, de meg nem talaltam olyat, aki be is irta volna. Ha jol ertem, akkor azt kisakkoztatok, hogy ki volt kapcsolva a physx, tehat emiatt ujra merni gondolom felesleges.
-
joshua7
veterán
válasz
jones965 #14746 üzenetére
Hmm, keresgéltem a neten, igaz, nincs sok találat, valóban nagyon magas a pontszám a 2 proci ellenére (azt olvastam, hogy nem nagyon használja a 2. procit a progi, illetve itt még csak 43k volt a cpuscore ). Egyelőre off-ra raktam az eredményt, megkértem a kollégát, hogy mérjen újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest