- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz
Laraxior #9798 üzenetére
Lehet fogom, oszt mivel a jelenlegi win kuka, rászánom a tesztre... pár kék halált fagyást még elbír...
Mellesleg a win hamar fent van a vantage szintén hamar fent van, elvileg az NV driver is... Más asszem nem kell! Kicsit biztosra megyekAz a 30499pont elég húzós, örülök ha Jones meg lesz
-
Cybertrone
veterán
válasz
Laraxior #9350 üzenetére
Persze ha te nyomatod az intrikát azt el kell fogadni...
szemet szúrt az aláírás igen, és nem csak nekem... Ennyi erővel akkor mindenki írhatna mindent, oszt szépen néznénk ki...
A lényeget én is leírtam neki, és BMW is... ha nem teccik hát nem teccik, attól még igazunk van!
minekaz:
Nézzél be a bloomfield topikba, ott majd tanulhatsz is! -
Cybertrone
veterán
válasz
Laraxior #9097 üzenetére
Az fasza ha én ezt a szart ki akarnám rakni az ablakba, vagy akár a kilépőajtóba, egy daru minimum kellene
, majd holnap meglássuk
Egyenlőre majd adok neki még 1 kis + feszt hátha észbe kap...
Mellesleg rakd majd oda tesztnél a szép fémlapátos ventit a gép oldalához... garantáltan hoz pár fokot minimum!
Amugy kicsit csalódott vagyok hogy ehhez a cucchoz nem járt dmark11... lefuttatam volna, de most azt is szedhetem le
-
Cybertrone
veterán
válasz
Laraxior #9095 üzenetére
66fknál az előbb sem ment feljebb így hogy a hűtő teker is már... Kicsit értetlenül állok a dolgok előtt, de lehet igazad van... 1.04v-ot kapott tehát 0.4v-al lett tőllőve a gyári cucc, ez lehet épp csak arra volt elegendő hogy lefusson a mark, és nem arra hogy powerebb legyen
-
joshua7
veterán
válasz
Laraxior #8945 üzenetére
Minden javaslatra nyitottak vagyunk, 11-nél már külön lesz a 460 és a 480, itt is mehet tőlem külön a 470/480-tól, végül is tök mindegy nekünk. Akár úgy is meg lehetne oldani, mint ahogy anno Rover csinálta, h a típusoknak külön lista van. Ehhez, ahogy írtad hozzá lehetne csapni ATi meg Nvidia oldalon is 1 gpu, multi gpu top10-eket + összesítettet.
Ezt a részt Brumi˘ csinálná, így ez lehet, h kicsit lassaban fog menni az elfoglaltságai miatt, de megoldható lenne. -
schwartz
addikt
-
TomiLi
addikt
válasz
Laraxior #8912 üzenetére
Csak ne Te mondtad volna!
De így van. Régen nem értettem ez mire jó... de most, hogy egy kicsit ráéreztem az ízére, így már más.....
(#8913) helkis gyorsan csináltam is egy screenshot-ot a listáról
(#8915) Laraxior és ez milyen igaz! Most kéne leállítanom magam, mert kezd elgurulni a gyógyszerem... Megint a vízes téma jött elő, de hát ahogy számolgatok, kezdek visszaszállni a földre...
-
joshua7
veterán
válasz
Laraxior #8630 üzenetére
Nem, mert senki sem szánta rá magát friss driver-rel, hogy odapörköljön a gigásnak és az én kis 768-asomból kellett számolgatni. Topikban is annyit látok, hogy így 'SOC órajel', meg úgy 'SOC órajel'. Aztán megnézem, 815Mhz a SOC... pff...
Gondolom 1010-1020 körül meglenne a 11k.
Ez a maximum egyébként? -
joshua7
veterán
válasz
Laraxior #8604 üzenetére
Nem mindegy ám, hogy milyen quad-ról beszélünk. A P35 édeskevés Yorkfield alá, oda P45 kell, nincs mese.
Egyébként szép az eredményed, gigás GTX460-nal fogható a 20k-s gpuscore.{Zodiac}, #8605: pont senki nem mondja, h bénázol! A lap kevés magas fsb-re Yorkfield alapú quad-hoz. Sajnos nem tudsz mit csinálni.
hossszú, #8612: ramórajel nem jó, meg szerintem turbo on volt. Sok az a 19+ a cpuscore-ra.
G4ula84, #8622: szép az órajel, viszont a proci így is nagyon visszafogja a kártyát. Az a 27k gpuscore elég messze van a lista elejétől.
-
-
hossszú
őstag
válasz
Laraxior #5037 üzenetére
Mert ez nem a 06-os lista és kész, itt mások a szabályok.
Miért nem olvasol vissza -
keIdor
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Parkside szerszám kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Gigabyte GTX1060 6GB
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest