Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TCsx

csendes tag

válasz nightshadow #1381 üzenetére

A HX750 input lagjáról esetleg van valami adatod? Sajnos nem találtam róla semmit.

Sony KDL46HX750BAE2 meg a Samsung UE40ES6100 között próbálok dönteni, csak nem nagyon tudom, hogy megér-e ennyivel többet a Sony (20%-al nagyobb, és sokkal sokkal drágább :) Mire veszek hozza szemüveget (szemüvegeket) már majdnem 350-ben lenne.
    Mondjuk a szép fekete az erősen a Sony felé húzza a szívem. 2D sima TV nezes, HD filmnézés, 3D, Játék-ra kellene alapvetően (tehát mindenre :)

A sony 300k meztelenül a t-homenál, Ez nincs annyira elrugaszkodva náluk a szürkeimportosoktól, mint a Samsung (210k, 4 szemüveggel, klavival).

Meg olvastam, hogy a Sonynak nem is teljesen igazi az Internet képessége, csak a Sony oldalakon lehet vele bohóckodni, meg van Facebook, meg Youtube, aztán jónapot kívánok. Ez igaz? Mert a magyar honlapon meg azt olvastam., hogy rendes Opera van benne (ami ugyan Flasht nem támogat).

Fimlnézést HD, 3D, valami USB-s vinyórol gondoltam, vagy NAS-ról, vagy Notebookról.

Új hozzászólás Aktív témák