- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nightshadow #5520 üzenetére
pedig elvileg olyan filmet másoltam rá,de kipróbálom mással is.Köszi az infót egyébként azt a funkciót kikapcsolva jobb lett de még kicsit finomhangolni kell
-
válasz
nightshadow #5518 üzenetére
értem akkor viszont valahol gondolom be kell állítani. vagy pl ha youtubeon nézek egy full hd klippet akkor is 5.1 be kellene szóljon nem?
-
válasz
nightshadow #5516 üzenetére
kipróbálom köszi
de akkor ha pl pendriveról akarok filmet nézni akkor a tv optikai kimenetén keresztül csak sztereó hang jön ki?Eddig össze volt kötve a gép meg a tv és az erősítő,és kiszerettem volna hagyni a gépet..
-
válasz
nightshadow #5513 üzenetére
Értem utána olvasok,egyébként itt van nálam a lentebb linkelt lg tv,csak el kell döntenem kell e?vagy sem?Egyébként nem tűnik rossznak,szép és jó,de 2 dolog zavar,az egyik hogy optikai kimenetet nem tudok 5.1 et kivarázsolni a tv-ből.
A másik meg hogy bármilyen filmet nézek rajta,minden olyan mintha a barátok közt nézném,Olyan tv szerű vagy nem is tudom hogy fejezzem ki magam.De gondolom ezek beállítás függőek! Köszi a választ.
-
válasz
nismoka #5511 üzenetére
A másik típust tudnám kedvezményesen megvenni.Az nem ajánlott? Egyébként tudod miért ábrándultam ki az általad linkelt Samu tv ből?
Mert ami kint volt bemutató darab egy üzletben, középen egy piros pixel hiba voltSajnos a monitorom is a 4ik lett jó 3 pixel hibás volt(min samu volt)Iponba már gondolom kiutáltak:9
Ezért tartok a samutol, én személy szerint rengeteg pixelhibás termékével találkoztam.(van egy 82 tv az is pixel hibás) Azért a lentebb linkelt típus is 2013 as pont ki volt rakva, nagy reklámmal közelebb mentem és hopp piros pixel hiba,tudom előfordulhat de akkor is -
Sziasztok még az érdekelne hogy az lg az van olyan jó lcd tv terén mint a samsung vagy sony? gondolok itt leginkább a tartósságra?Köszi
-
Sziasztok.
Nem tudok dönteni 2 tv között. Melyik számít jobb minőségűnek? Nem tudom a smart is mennyi jó dolog?mivel még nem volt olyan tv-ém.A másik nagyobb 3d,hát nem tudom.E kettő típus között kellene döntenem,mivel előfizetés mellé lenne.Nyínván az lenne a legjobb ha nagy lenne meg 3d meg smart is de az már nagyon drága.
Sony KDL42W650,
Samsung UE46F6170
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen autót vegyek?
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Parkside szerszám kibeszélő
- Filmvilág
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest