- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csusza`
senior tag
válasz
LucasGrant #11624 üzenetére
Köszönöm, reggel megtaláltam. Este már nem volt vele kedvem szenvedni. Képaránynál annyit kellett csinálni, hogy "levágásmentes" vagy valami ilyesmi opció volt. Most tökéletes. Azért köszönöm.
Lenne mégegy kérdésem, ami viszont alapvetően a digitális TV-zéssel kapcsolatos, mégis, hátha Ti tapasztaltabbak vagytok a témában.
Megvettem ugye ezt az LG 32LN5400 TV-t. DVB-T földfelszíni vételre alkalmas. Kérdésem, hogy én az ingyenes 7 csatornán kívül semmi mást nem szeretnék fogni, egyszerűen nincs rá igényem, elsősorban monitorként szeretném használni a TV-t. Egy sima, digitális antenna elég lenne? Melyik lenne a legolcsóbb, ami beszerezhető? Olyan "kicsi" kivitel létezik, amit el tudok esetleg dugni a TV háta mögé (konzolon van)? Vagy az ablakban kell ezeknek lennie, és jó nagyok?Köszönöm előre!
-
csusza`
senior tag
Sziasztok!
Alapvetően nem tudtam, melyik topicban tehetném fel a kérdésem, úgy gondoltam, itt talán tudnak segíteni nekem.
Most cseréltem le 23'' monitoromat egy nagyobb TV - re, LG 32LN5400.
A TV-t mmonitorként szeretném használni. Ahogy csinálok egy asztalkitejresztest vagy klónozást, a képernyő alja, vagyis a start menü, tálca, egyebek nem látszanak a képernyő alján.
Lenne valami ötletetek, hogy ez miért van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- VR topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Trollok komolyan
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- EAFC 25
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest