- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoziuser
csendes tag
válasz
nyoochama #11758 üzenetére
Szia
Én amatőr vagyok itt a fórumon és kb. egy hete én is hasonló kérdést tettem fel. Nekem otthon egy 109 cm-es projektoros LG tv-m van.
A válaszokhoz képest most hétfőn döbbenetes élményben volt részem: beestem a szfehárvári madaras tescóba és megnéztem a 40-42 colos tv-ket. LG 620,660, samu f6400. f 6500, sony 805 stb. Ehhez képest ( tudom sok múlik a bolti beállításokon is, de ) egyik képe szarabb volt mint a másiknak. M1 ment rajtuk, szörnyű volt. És akkor ott megláttam egy pana 6E6-ot a többiekhez képest gyönyörű képpel.( RTL ment rajta) Nem volt szemcsés mint a többi, nem volt foltosodás semmi stb. Most nagyon rossz véleménnyel vagyok az első három favorizált márkáról ezek után. -
LucasGrant
aktív tag
válasz
nyoochama #11758 üzenetére
Szerintem az első, körbe nézd meg, hogy melyik tetszik
A 3 közül, a Sony W650 azért kilóg a sorból, ha Sony akkor a másikakkal megegyező kategória a W805. Ár/érték arányba a 2 koreai jobb választas. Viszont az LA690S illetve az F6500 nagyban különböznek egymástól, passzív 3D vs. Aktív 3D, IPS vs. VA. stb. stb.
Nekem speciel jobban bejön az LG képe, sokkal természetesebbek a színek, én nem szeretem a matt panelt amivel az F6500 dolgozik mert nem olyan mélyek rajta a színek mint egy ,,csillogós" panelos Tv-n, mint pl. az LA690S. Ha meg smart akkor hasonlítsd őket össze élöbe, szerintem az egész smart rendszert sokkal könnyedebben lehet irányítani a Magiccel az LG esetében, mint a Samsung-nál a smart touch controllal, beírásnál ég és föld a különbség.
Amúgy mik a szempontok, mi a legfontosabb,.3D, Smart, Képminöség stb.stb ? Élöbe ha nézted már őket, melyik volt a legszimpatikusabb Neked ?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Kerékpársportok
- Xbox Series X|S
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest