- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
1. A 3D-jét tesztelted-e már hosszabb ideig? Ha van pl. egyébb háttérvilágítás (mögöttem egy kislámpa), vagy ablakon beszűrődő fény, mennyire okoz agyhalált?
Hosszabb ideig még nem, viszont az egész lakásba nekem led világítás van, és ha belenézek vibrál a szemüveggel. De olvastam, illetve aki hozta Sony-s gyerek is mondta ezt a 3D-t úgy kell nézni hogy full sötétben mert akkor adja vissza 100%-ra. Amúgy természetes fény mellett nem vibrált a szemüveg.
2. Billentyűzetet ez a típus eszik-e, vagy a Sony egyáltalán nem eszik ilyesmit, csak, ha az is kifejezetten a saját márkája?
Egy Logitch K520-as billem van, ha a vevőjét bedugom a TV-be, azt írja ki nem támogatott eszköz, szóval nem megy vagyis ezzel nem...
3. Time shift is van-e, azaz megállíthatom-e az élő adást, ha rá van kötve külső adattároló?
Most adtam kölcsön a vinyóm egy fél órája, így ezt nem tudom megnézni, de nem rémlik van ilyen, szerintem csak felvenni tud.
4. Valamint a web böngészője mennyire használható, pl. eszi-e a flash tartalmú oldalakat?
Így hogy ezt mondod, most megakartam nézni és nem találom a böngészőt, csak egy halom alkalmazás van, erre rákérdezek mindjárt a sony topikban...
5. Ebben a méretben mennyire fogyasztható az SD adás kb. 4 méterről?
Én 3 méterről nézem, annyira nem vészes.
blakey: Azonos beállításnál néztem természetesen, és tényleg sokat halványult, én sem értem de ráfogtam a bejáratásra....
-
Vertigo
aktív tag
Jajjjj...
Netezesre szerintem felejtos a teve, de ha mar teve, ott viszont a koreai markak azert alkalmasabbak.Vagy ugy gondolod, hogy a szamitogepet kotitek ra, vagy tabletet? mert ugy no para, csak a beepitett szutykok taviranyitoval valo vezerlese eleg idegtepo (meg LGn is agyf@xt kapok tole, pedig az hadonaszos magicremote, belebeszelos s3ggk1nyal0s...)
-
-
gabaly
tag
Szia.
Én meg 1,5 éve olvasgatom ezeket a topikokat, kezdtem a plazmával majd a LG, Samu Lcd, Led, stb stb. Az elején még lelkes voltam kitanultam mindent a leirásokból mert eddig csak régi Tv készülékem volt, most egy 63 cm-es Sony, 13 éves (ez szuper, soha nem volt gondom vele). Többször "megtaláltam az én készülékem" majd jött pár kontra hsz és máris tova eveztem. A Plazma topikot úgy hagytam ott végleg, hogy akkor se kell ha a feketéje a Marson is páratlan. Ezek után pár Lcd Tv-be lettem szerelmes majd jött a nagy felismerés: mivel én csak mezei tv néző lennék kimondottan felejtsem el a nagyfelbontású készülékeket mert az Sd adások csapni valóak, ezt mindenki álltja. Ugyanis min. 50"-ben gondolkoztam, ha lúd akkor legyen már kövér alapon.Most már megalkudtam volna egy 40-42"-ben is de amiket itt olvasok......egy előbbi hsz: neki minden készüléke 3 év múlva behalt, a mostani már 4 évet birt! Micsoda?
Szomorú de hiába van meg a pénzem nincs lehetőség "nagy" Tv-t vásárolnom. Ugyanis ettől a mostani Sony-tól vissza nem akarok lépni. Méghogy mázgás, kockásodik, meg focinál húz, meg ijenek....Hát, igy jártam. Mostanában már csak olvasgatok itt de remény nincs, előfizetnék én HD csatornákra is a Téhomnál vagyok és olvastam, hogy műholdasnál 12 csati lenne HD abból viszont 5!!!! olyan van amelyeket soha nem nézem! 1, tv2, rötöel, m2, duna, atv (fúújjj!). Nahát kenjék a hajukra az ilyen kinálatot. Még csak esélyem sincs egy jó nagy Tv-re.
Esetleeeeg,.....ha hónapokon belül özönlenek majd a HD adók, vagy 50-60.....
-
B-L-A-C-K
titán
Ha annak az árát levinnék 15% körülire 365-be jönne ki a hangprojektorral, nekem pont jó lenne mert valami hangcuccot is akartam mellé, így azt sem kellene...De azt ha nem kell meg ~70-ért el lehetne adni, és mindjárt 300 alatt lenne így a 430 ezres TV. Persze ez csak ilyen álomszerű dolog, mert ha esetleg csinálnak egy 15%-os akciót lehet akkor már nem is adják hozzá a hangprojektort...
-
B-L-A-C-K
titán
Pixelhiba egy 20 milliós TV-nél is lehet, szóval ezt nem széria hibának kell tekinteni szerintem...Nem tudom mikor kapom vissza a pénzem, de még én sem döntöttem el mi legyen...Egy használt felső kategóriás TV-t ha nem találok jó áron, akkor valószínű ugyan ez lesz, vagy esetleg F6500-as...
Ja plusz amit még nem írtam hogy a Pana smart menüje nem valami gyors, bár engem ez sem érdekelt/érdekel, de van akinek ez számít.
-
B-L-A-C-K
titán
Edigitál...
Amúgy ha megint esetleg olyat veszek, akkor ugyan ott veszem, mivel jelenleg ott a legolcsóbb...
Igen volt bevilágítás kicsi, bár engem abszolút nem zavart, meg természetesen előtte már tudtam lesz egy kicsi, mivel elolvastam egy halom tesztet, meg talán itt is említették...
Amúgy írtam bővebben itt a TV-ről...
-
-
heba83
csendes tag
Hali! Hozzánk a legközelebbi Auchan Debrecenben van, felhívtam őket pénteken és elárulták, hogy az utolsó kiállított db-ot is eladták Aznap az et60-ból. Így elmentem az expertnet üzletbe és megnéztem ott, de ott 180. Viszont az eladó aztmondta, hogy képre szép amiben én is megbizonyosodtam viszont a smartja szaggat egy samsunghoz vagy lg-hez képest. Igazából az eladó egy lg 660-at ajánlott 175-be. Úgyhogy most megint ott vagyok, hogy Sehol
Fogalmam nincs, hogy mit kellene venni. Sam f6670 140-ért vagy lg 660 175-ért vagy Pana et60 180-ért. Vagy vmi mást esetleg?
-
heba83
csendes tag
Köszönöm a segítséget. Az az igazság, hogy az Et60-nak már én is láttam a képét és nagyon tetszett, viszont a samuét még nem, bár egy jó pár típust megnéztem a Médiában és azok képminőségétől meg nem igazán voltam elragadtatva. Bár arra gondoltam, hogy lehet direkt van úgy beállítva, hogy az emberek minden mást megvegyenek. De ha már itt vagyunk akkor én is megkérdezném, hogy az et60-nak valós a 100hz-e, illetve Xbox használatra és film nézésre megfelelő lesz?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest