Hirdetés
- Magyarországon készül a Nokia XR21
- Tesla Smart Pet Feeder - zabagép
- Yettel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Az Apple dolgozik a melegedés problémáján
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
Ezt hívják úgy, hogy vicc.
5 év múlva meg semmit sem fog már érni.
Ráadásul "arany", mármint pvd...Meg kell venni az alap verziót 750 euróért, a maradékból pedig egy rendes órát.
˙
-
Tschubi
tag
válasz
bigmasterg #1 üzenetére
Az ugye megvan, hogy ez nem tömegtermék? Sztem 5 év múlva többet fog érni
-
Smiro
senior tag
Legfeljebb ha limitált darabszám lenne. Szerintem. A másik, amit nem kéne elfelejteni: ez nem óra. Ez egy időt is jelző kütyü, aminek van nyilván használati értéke funkcionálisan, egyébként pedig semmi. Azért nem egy első generációs, becsomagolt számítógépről van szó, hanem egy tucat termékről, amit például indiai középréteg simán felcuppant csuklóra vs rabszolga magyar felsőközépréteg. Ne bízz tehát szerintem abba, hogy ez jó befektetés lenne. Osztom az első hozzászóló véleményét azzal, hogy ez csak itt, a Kárpát-medencében hűha. Márakinek.
-
bigmasterg
addikt
Ahhoz hogy valami használtan többet érjen, mint a megjelenéskori listaára, az kell, hogy nagyobb legyen rá a kereslet, mint a kínálat.
Kell hozzá egy hype, felkapja a popkultúra stb.Az oké, hogy ez nem tömegtermék, de nekem gyanús hogy kereslet sem lesz rá.
Főleg nem 5 év múlva, amikor már rég elavult lesz technikailag, illetve senki sem fog már emlékezni rá, hogy gyártottak ilyet.Mechanikus órákból is csupán néhány márka bizonyos modelljei érnek többet mint megjelenéskor. Egy csomó limitált óra értéke pedig bőven zuhan.
˙
-
Ezt hívják szép csillogó szemétnek.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
mjani1172
addikt
válasz
bigmasterg #1 üzenetére
Nehéz megjósolni.
Gondoltad volna hogy a használt Dacia Dokker ára felmegy?
A Tesla model 3 meg igazi bukta? Na meg a Plaid?
Majd az idő eldönti, bár úgy gondolom (én) a mechanikus órák jók befektetésnek.[ Szerkesztve ]
-
gliskard
senior tag
kb ugy mint az Atari 2600-ra készített ET játék... Lehet, hogy lesz egy szűk "gyűjtői" réteg akinek "értéket" jelent egy ilyen... Gyakorlatilag 5 év múlva, már a működése is problémás lehet (pl. csak az akku miatt), de az SW is valószínűleg elavult lesz...
Anno a Vertu telefonokra is azt mondták, hogy értékálló... Hát...
-
-
MoonMine
kezdő
Megvenném. 14 napos elállási joggal
-
Smiro
senior tag
Sajnos ez is igaz... Bár a csillogó holmi miatt ők is képesek elcsábulni és nem kicsit
Van egy 1900 környékéről származó családi arany zsebórám, az értéke körüli áron szervizelve. Pontos, egy hónap alatt 2 percen belül, ha elmászik. Tulajdonképpen az arany tok értékét éri. Egy elektronikus tucat bigyó, meg a mások által is kifejtett okból milyen értékkel is bírhatna. És igen, szerintem ázsiai csuklón lesz befutó, itt amíg el nem éri a fizetésünk a kedves vezető fizetését - mert lámlám, csak annyiból (5 milla) lehet havonta becsületesen kijönni úgy, hogy ingyen áram, ház és autó, na meg kaja jár neki -, addig csak leshetjük. A hírekből -
Smith2007
tag
Nem látom, hogy kiknek szánták. Az átlag ember nem veszi, mert k..va drága, akinek meg rengeteg a lóvéja, az nem okosórát vesz ennyiért szerintem...
-
gliskard
senior tag
válasz
Smith2007 #13 üzenetére
Én azt nem értem, ha valakinek a pénz nem számít és smart watch-ot akar venni, akkor miért venne Huawei-t? Bőven van lehetőség az Apple Watch Ultra-nál is szórni a pénzt exzotikus kivitelre...
https://aurum-edition.com/en/product/apple-watch-series-9-9-ultra/
és még biztos van pár hasonló cég, akik ilyeneket kínálnak...[ Szerkesztve ]
-
Smith2007
tag
válasz
bigmasterg #16 üzenetére
Egy okosóra soha nem lesz értékálló befektetés, 2-3 év múlva már elavultnak számít. De egy Tag óra jobban tartja az árát, mint a huawei.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A következő hónaptól Európában is kapható lesz a Huawei Watch Ultimate Gold Edition.
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás,APPLE WATCH SERIES 5 SPACE GRAY 44MM K1268 82%AKKU
- Apple Watch Series 3 42mm Silver megkímélt akku 91%
- Apple Watch 4 44mm GPS Újszerű/1 hónap gar./Akku 92%/p2852/
- Apple Watch SE 1. Cellular Gold 40mm használt állapotú-1 hónap garancia, számla-R7265
- Eladó Apple Watch Series 4, fekete színben
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest