Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Zsírkrétamen

  senior tag

  Sziasztok!

  Új hangfalakat szeretnék max 10-12-ezerért.
  Igazából nem sokat hallgatok így zenét, de a mostani már zúg. Viszont ha zenét hallgatok, az rap vagy dubstep, szóval valami mélyorientált cucc kellene, ezenkívül játékra is kéne néha.
  Kinéztem egy-két típust, csak nem igazán tudok dönteni...Geniusom volt/van, az tudom hogy milyen, végülis nem csalódtam benne, de ezen kívül még a Creative-okról hallok jókat(olyan headset-em is van) meg a Logitech-ről. Külön hangkártyám nincs a dologhoz, annyira nem vagyok igényes, alaplapi integráltról(Asrock z77 pro3) menne(vagy később egy Creative X-fi-ről).
  Kinézett típusok:
  Genius SW-G 1250 Gamer (igazából ez ideálisnak tűnik, bár sok típus hibáról hallok :( Ezenkívül nekem nem baj, hogy a bekapcsoló gomb a hangerőszabályzón van, mostanim is ilyen, ennek 5 éve semmi baja)
  Creative Inspire T3300 (igazából kb ilyeneket találtam Creative-ból, annyira ennek nem néztem utánna...)
  Logitech Z-523 Black (na erről sok jót olvastam még neten, kb. azt kéne eldöntenem, hogy ez vagy a Genius, megére ez +5 ezret ahhoz képest(és akkor még gyűjthetek egy ideig) és jobban szól-e, tartósabb-e)

  Ja, viszont ha ti tudnátok jobban ajánlani ebben a kategóriában, az is jöhet :DD

 • Zsírkrétamen

  senior tag

  Hát a 1250B az csak 2db hangfalpár, még mélynyomó sincs nagyon, nem tudom, hogy ez mennyire lenne jó számomra, akinek fontos a mély. Nem tudom, valahogy engem nem győzött meg :(
  Még egy ilyet találtam: Genius SW-HF2.1 1700 ami hasonló(kinézetben) mint amit mondtál, nem tudom, ezt esetleg ajánlanád?
  Valahogy ezekről a típusokról nem hallottam még amiket írtál, illetve nem tudom, hogy az asztal alatt, a "hidegben" vagy nyirkosabb részeken nem lesz-e baja, na meg hogy játékra és mélyekre is jók-e...
  Többet most annyira nem tudnék rááldozni, mert annyira nem is fontos, meg érdekes, mert legtöbbször fülesen megy a zene, szóval nem igazán tudok rá 20-at áldozni :(((
  Illetve én pcx-ről rendelném ha lehet, és ott nincsenek is azok a Modecom típusok.

  [ Szerkesztve ]

 • Zsírkrétamen

  senior tag

  Na sziasztok!

  Nem rég írtam ide azzal a gondolattal, hogy segítetek eldönteni, hogy milyen hangfalat vegyek. Ki is néztem kb. 2db, egy Genius SW- G 1250 és egy Logitech Z 523. Na ti persze mind a kettőt lefújoztátok, hogy hogy szól meg minden, és hogy a G. 1250B lesz a jó. Előre elmondom, hogy botfülű vagyok.
  Na sikeresen beszabadultam egy MM-be és pont volt mind hangfal. Egy Nexus 4-et kötöttem rájuk, dsp manangerrel csutkán volt a basszus, illetve Stúdió hatás volt beállítva. A Genius volt az első, meglepően jól szólt, szép basszusa volt, bár egy kicsit halknak tűnt. Majd kipróbáltam volna a Logit, de a tok miatt nem ment be a jack, úgyhogy áttért a tesztelés egy Iphone 3GS-re, egy Majka...-Rajongó számra, gyári lejátszóval.
  Így próbálva először a logitech sokkal hangosabb volt, jók voltak a mélyek, kellően sok volt belőle, de nem volt túlzás. Majd ismét kipróbálva a genius még mindig halkabb volt, számomra zavaróan sok volt a mély és olyan fátyolosnak tűnt az egész. Fater azt mondta rá, hogy ez mind igaz, de olyan térhatásosnak tűnt az egész, és szerinte nem volt fátyolos, de tény, hogy a magas tartomány nem valami sok volt.
  Ja még annyi, hogy mindkettőn csutkára volt csavarva a basszus.

  Mindent összevetve nem értem, hogy miért fújozzátok le őket annyira, ha bár a genius nem is, de a logitech szerintem egy egész jó hangfal, szerintem vagy egy ilyet, vagy egy 1250B-t veszek.

 • Zsírkrétamen

  senior tag

  Egy k*rva jól szóló hangfal és egy csodásan szóló dubstep szám :K

  [ Szerkesztve ]

 • Zsírkrétamen

  senior tag

  Köszi mindketten, azért tudom, hogy nem szólnak jól, csak szerintem jobban, mint ahogy leírtátok. Egy 1250B-t mindenféle képpen megyek, és meghallgatok még.
  De pl. én mondtam, hogy Nem stúdió hangzást várok, csak azt, hogy a mostani döglött, 2 éves hangfalakat lecseréljem, ami már 2-3 hónapja rossz lehet, de nem használom sokat, csak ha lusta vagyok 2 szobával arrébb menni a kinti hifitoronyhoz. És mint mondtam, nem akarok egy vagyont rákölteni, tényleg csak alkalmi használathoz kell.

  Kösz hogy így leszóltok, de akkor is az a véleményem, hogy nem szóltak rosszul.
  Szerintetek hány háztartásban van ezer forintos Trust hangfal, amit csutkára tekerve skrillex-et hallgat?! :N

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák