Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz schawo #6158 üzenetére

    Hmm.. engem is érdekelne.
    Most keresek valami aktív sztereo cuccot amit tv-hez kötnék (pocsék a hangja a tv-nek...egyenesen zavaró. nem gondoltam ilyen vacaknak egy 40"-os lcd hangját manapság már, de legalább a képe jó :) ) jack-al, vagy rca-val, és olyan kéne amit fel tudok rakni a falra. Bár konzollal, vagy valami tartóval gondolom bármelyiket fel lehet tenni, de van olyan esetleg amihez elég csak valami tiplis csavar a falban, és rá lehet akasztani?
    Kicsit visszaolvastam, és azok közül ezeket gondoltam mint esetleges cuccok (nem akarom kidőlteni a szobát, csak szóljon hallgathatóan, meg különben is hálóban lesz, de azért mégis) :

    [link]
    [link]
    [link]
    link
    [link]

    Az utolsó kettőnél bizonytalan vagyok, hogy kell-e az a szint egyáltalán ? (bár azokat is lehet halkan hallgatni) , hiszen mint írtam nem nappaliban lesz (ott vannak rendes álló hangfalak rendes erősítővel), meg a tv mellé lesznek feldobva a falra, és tényleg csak arra kell, hogy ott is elfogadhatóana szóljon a hang (akár hd film, akár tv adás) ha ott támad kedvem nézni valamit.

    Ez nem az a szint, hogy mindenképpen meg kelljen hallgatnom, elég lesz az amit ti tapasztalatból már tudtok, vagy használtok, ezért bármilyen tanácsot, instrukciót szívesen fogadok.

Új hozzászólás Aktív témák