Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RM1

    aktív tag

    válasz dudika10 #6036 üzenetére

    z2300: ki lehet cserélni, kérdés tényleg jó lesz-e. Nem egy rendszert árultak már apróhirdetések között, aminél a szatelliteket kicserélték. Anno én is gondolkodtam rajta, de van-e értelme egy gyárilag összeállított rendszert megpiszkálni. Előfordulhat, hogy valami jó sül ki, de egyáltalán nem biztos.

    Természetesen tudok jobb alternatívát mondani. Feltételezve, hogy itthon kerül megvételre az AV-30, 38000ft esetén abszolút pénzkidobás. Ennyiért már 3db Genius 3000A-t lehetne venni. Én is egy Geniuson hallgatok hétvégente zenét. Ehhez képest nem hétszeres előrelépés a Mackie sem. Ha nem kell erőteljes mély, akkor simán megléphető egy sztereó Genius, egyébként pedig a még mindig feleannyiba sem kerülő 2.1 3000. Modernebb stílusoknál a z-2300 is megléphető, ez van egy árban vele.
    Ami előnye lehet az AV-30-nak, hogy jobban össze van rakva (legalábbis a Geniusnál), de hangerőben aligha veri meg, a hangminősége pedig biztosan nem sokkal jobb a fentebb ajánlottaknak.
    Persze rá lehet fogni, hogy elfogult, szubjektív vélemény, és csak kötözködni jövök erre az oldalra. Hitspace-ben (ingyen) meg lehet hallgatni őket. AV-30 nincs kiállítva, de kérésre minden bizonnyal ki lehet próbálni, hozott zenével is. Van összehasonlítási alapnak egy Kurzweil is, ami még kicsit olcsóbb is. Ha jobbnak bizonyul nála, előfordulhat, hogy megéri megvenni. Ahogy hallgattam, az semmivel sem tudott többet egy Geniusnál, döntésképtelen helyzetben érdemes elmenni egy olyan boltba, ahol meghallgatható a Genius is. Előfordulhat, hogy bekapcsoláskor nem pattanik, meg hasonlók, de azt mindenki maga dönti el, hogy hajlandó-e ezért 2-3x annyit fizetni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák