Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dudika10

    veterán

    válasz RM1 #6035 üzenetére

    Akkor kanyarodjunk vissza a topik eredeti témájához:

    z2300: Igen, a mélynyomó kiegészíti a szatelliteket Csak itt éppen azok kb semmit sem érnek. Olvass bele akármelyik fórumba, rengeteg olyan hozzászólás van, hogy mire lehetne kicserélni a szatelliteket és nagyon sokan ki is cserélik.
    Nem a 2.1-el van a gond, hanem abban a kategóriában ahol az itt fórumozók többsége mozog. Ennyi pénzből zenére alkalmas szatelliteket és mélynyomót nem lehet összehozni. Remek példa erre a z2300. Remek mélyláda, gyenge szatellitek.

    És hangsúlyoznám ismét, hogy szubjektív a téma. A mai divat a dübörgő, mindent elnyomó basszus, amiben a z2300 igen jól teljesít, így nem is meglepő a "hűha" reakció.

    Egyébként mondanál 30ezerig más alternatívát? Csak mert az én véleményem szerinted hülyeség. Gondolom van saját elképzelésed a dologról, megosztanád velünk?

    Nem mindenki véleménye elfogult. Néha úgy működik a dolog, hogy az ember kipróbálja az alternatívákat, és megveszi a legjobbat. Azért mert az adatlapján ott van, hogy Xonar azért még nem feltétlenül elvakult fanatista, lehet, hogy előtte 2 hétig próbálgatta az Xfi-t és a Xonar-t, hogy melyik a jobb.

    [ Szerkesztve ]

    Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Új hozzászólás Aktív témák