Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JoeCockBill

    senior tag

    Üdv néktek. Előre is elnézést, hosszú lesz. Szóval. Évekig minősíthetetlen minőségű 2.1 rendszert használtam zenélésre. Néhány hónappal ezelőtt vásároltam egy Alesis Elevate 5 MKII szetett. Imádom. Azóta nagyjából megtízszereződött az általam elkészített zenék száma (ami különösképp nagy öröm számomra, mivel ennek reményében rengeteg különböző hardvert -leginkább midi kontrollerek- vásároltam össze magamnak, amik azóta is érintetlenül pihennek a polcon.)
    Viszont.
    Mióta az új szettet használom, meggyűlik a bajom a mély hangokkal. Elkészítem a zenét, tök jó, aztán meghallgatom fülesben, és atttyaég mennyire sok a basszus. Ez nyilván azzal áll összefüggésben hogy az Elevate 5 MKII 45hz alatt elnémul.
    Felmerült bennem, hogy le kéne cserélnem pl egy tannoy reveal 802-re, viszont kevés a hely. ennyire . Kb cipőskanállal be tudnám préselni a tannoy-t, de feltételezem nem volna túl optimális. Kézenfekvő lenne egy 2.1 rendszer, de ami megfizethető áron ajánlott itt a topikban egyik sem kapható. A fülesben belövöm a basszust végülis működik, de hosszútávon nem túl kényelmes. Van valami ötletetek a helyzet megoldására? (a költözzek nagyobb lakásba megoldás jelenleg nem játszik :D ) 100- max150ezer forint alatt szeretném megúszni, sajnos fotózom is, annyi pénz a világon nincs amennyi mind2 hobbira maradéktalanul elég lenne :D

    [ Szerkesztve ]

    új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas

Új hozzászólás Aktív témák