Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kranazoli

    senior tag

    válasz AMDFan #4393 üzenetére

    Szerintem ez nem kétértelmű.
    Nem hinném, hogy a minőségibb hang az csak Hi-Fi minőség lehet. Teljesen egyetértek abban, hogy egy mp3 fájl is lehet nagyon jó minőségű, ugyanígy lehet jó minőségű egy DIVX film hangsávja is. De ezek szerintem(!) messze vannak a Hi-Fi minőségtől.

    A 2.1-es hangfal kérdést úgy értettem, hogy ennek a topic-nak a címe "2.1-es hangfalat, de melyiket?". De megnézve a HSZ-eket, Bennem az a kép alakult ki, hogy egy jó minőségű sztereó hangfal nemcsak, hogy "olcsóbb" de jobb választás mint egy 2.1-es.

    Arra lennék kíváncsi, hogy akkor miért akar vki 2.1-t venni?! Ha 2.0-val jobb hangminőséget lehet elérni?!

    Zenében jobb a 2.0, filmeknél megint csak jobb választás (ha nem 5.1-ben gondolkozunk) de mi a helyzet a játékok terén?! Erre még nem igazán találtam választ... A felhozott Genius 2.0-s hangfalakról ódákat zengenek a teszt-ek, HSZ-ek. Azt is írják, hogy azért a basszus sem a nullához konvergál... Játékoknál hogyan teljesítenek ezek a Genius hangfalak?! Basszus legyen 10-ből 8.
    Kit érdekel?!

    Ill. még annyit, hogy az általad említett Genius hangfalat Én nem lelem sehol, ahol meg lehetne venni?! Per pillanat PH Aprón sem lelem, mondjuk Bazárokat még nem volt időm nézegetni?!

    De Genius-ból csak ez az egy "régebbi" típus az ami jó?!

    Olyan nincs amit lehet is kapni és legalább ennyire jó, vagy jobb?!

    A Z4 is 20e pénz volt, így az sem érdekel, ha drágább... Azt biztos nem fogom csinálni, hogy Z4-es mellé egy másik 2.0-s. Akkor inkább eladom a Z4-et. Keresett termék PH-n.... Aztán akinek kell a basszus, mert az menő, hát vigye ;)

    Mely 2.0-s szetteket javasolnád megvételre?!

    AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64

Új hozzászólás Aktív témák