Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoona

    aktív tag

    Sziasztok!

    Egy tanácsot szeretnék kérni. Az ezeréves PC-s hangfalam meghalt és kénytelen vagyok venni egy újat. Kb csak annyira használom, hogy Teamspeak megy rajta este, vagy ha nincs senki beteszek zenét (jelen esetben nem érdekel a minőség, tudom ez alpári stílus de tényleg inkább a TS van) fülest nemszeretem, ritkán használok.

    Olvasgattam a fórumon és több esélyes van:
    - Creative A60 (méret miatt lenne nyerő)
    - Genius 500A
    - Genius 800A
    - Genius 1250B (tudom, hogy sokan ezt ajánljátok, de lehet hogy a monitor két oldalára nem fogom tudni elhelyezni. Csináltam méretrajzot, este kipróbálom, mert ha elfér ezt veszem.)

    A fentiek közül az 500 és 800 as Geniusokra olvastam hideget meleget, főleg búgást. A Creative-ról igazából jókat, de hozzá volt téve hogy ne is várjak tőle sokat (irtam fent hogy nem várok).

    Én úgy gondolom, hogy ha az 1250B nem fér el az asztalon akkor a Creative A60-at venném. Jól gondolom-e vagy sem? (otthon az asztali gépen tényleg annyit ülök még este WoW-ban instázunk vagy raidvan, heti 2-3 este, filmet és egyéb multimédiás tevékenységet nem ott végzek ezért is irtam, hogy nem számit a minőség perpill)

    Köszi előre is a tanácsokat.

    Diablo 3 Battletag - Jessa#2832

Új hozzászólás Aktív témák