Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Johnny198612

    tag

    Sziasztok,

    Jelenleg egy regi, sulinetbol vett 10 eves hangfalszettem van: creative inspire 5.1 p5800. Ezt egy ilyen USB-s hangkartyaval hajtom meg, amit meg a laptopos idoszakomban vettem: sound blaster x-fi surround 5.1 pro.
    Most ismet PC-vel hasznalom.

    Viszont nemsokara koltozunk at egy masik lakasba, aminek kb. 20 nm-es nappalija lesz es szeretnek a fentinel kellemesebb hangzasvilagot elerni majd ott.
    Az elrendezes ugy nez ki jelenleg is, es ott is, hogy valtogatok a szemben levo TV és az elottem levo monitor között. 2 hangfal mogottem, 3 a TV ele kirakva, melylada mellettem letekerve.
    Tehat a felhasznalas teljesen vegyes: fokent filmek es a jatekok hangzasa a prioritas, de parti elott felprogeteskent tudjunk zenet is hallgatni (elektronikus fokent)

    Inkabb szep hangzast szeretnek. A doborges es a hangero nem annyira szempont, ha van egy alapvetoen melyebb karakterisztikaju hangzas, ami viszont kelloen betolti a szobat. Nem szeretnenk konflktust a szomszedokkal.

    Erre elegendo egy 2.0, ha azt a TV mellett helyezem el, Tolem messzebb, vagy inkabb maradjak az 5.1-nel? Utobbihoz valami kompakt PC-s megoldas is megeri vagy muszaj lenne az erositos hazimozit valahogy a PC-re kotni? Minel olcsobban, boven 100k alatt szeretnek kijonni a bulibol.

    Koszi elore is. Bocs, h hosszu lett :((

Új hozzászólás Aktív témák