Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • psyho85

    aktív tag

    Még mindig nem sikerült mérőmiksivel kivallatni a Kürbist (pedig már itt van, csak időm nincs rá...), viszont csak így fülre meghallgattam, hogy merre-hogy dolgozik. A reflexcső hangolása elég bajos, az biztos. Olyan 45 Hz körül van egy erősebb mélye, utána a mások által is mért 70 Hz környékén jön ismét vissza a hang (közte is szól, csak beesik, halkabb), aztán hullámzik rendesen (ismerem a szobámat, hogy mit vág/emel, ez mg azon felül van).

    @thornadoj: azzal a 10" membránnal lehetne szépet alkotni pedig. De mondjuk sokat sejtet, hogy ráírták egy szubra, hogy 30 Hz-20 kHz... Próbáld meg egy másik szobában is életre kelteni a rendszert, ami más méretű, ott is máshová helyezni, stb. Nem lehet az is, hogy nagyon megszoktad a sok basszust? :)

    @bazsy01: küldd vissza azzal, hogy búg. Ha minden már felsorolt változtatással csinálja, akkor az elektronika a ludas, valami az ahhoz az oldalhoz tartozó áramkörben hibás. Ez lehet egy kondi, IC, egy elbarmolt forrasztás, bármi. Szerintem. :)

    [ Szerkesztve ]

    Álmában nagy folyó volt, de amikor felébredt, maradt kis patak. S csak csordogált tovább, mint könny az arcon, az óriás fák alatt.

Új hozzászólás Aktív témák