Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zoldy

    tag

    válasz tipuka #20835 üzenetére

    Köszi, 125k volt. Sokba került de ez van. Attól függ mire költ az ember. Barátnőmék Madeirára mennek én meg szeretek zenét hallgatni és ez legalább kitart egy jó 10 évig ha vigyázok rá /márpedig fogok/ ezért úgy gondolom megérte. :K

    (#20838) Monya78: Én csak az ezt hallottam tőlük. Nem voltam hasraesve, írtam is róla véleményt pár hozzászólással feljebb. Rossznak azonban nem mondanám. Lehet, hogy abban az árkategóriában éppen jót csinálnak. Ha van rá lehetőséged hallgasd meg.

    (#20840) & (#20845) B1T3: Az F5-höz volt már szerencsém de talán olvastad is a tapasztalatomat róla. Nekem nagyon tetszett a hangja de érződött, hogy lehetne nagyobb a középmély átmérője. Az F7-nél ez ugye megoldott így biztos vagyok benne, hogy jó a cucc nagyon. HS8-hoz viszont egyiket sem hasonlítanám... Erről is volt már ugye véleményem de azért ismétlem magam egy kicsit a biztonság kedvéért. Nem tudom hallottad-e már a HS széria bármelyik tagját. De az Adam termékei és a HS széria két abszolute izolált külön világ. Az Adam akusztikus ének és komoly zenei vonalon verhetetlen, de elektronikus zenében satnya. A HS széria de főleg a HS8 kemény basszussal és a sokat emlegetett hangprofiljával /szerintem/ szinte csak elektro témára vagy referenciának használható. Az akusztikus és az ének nem élő. Nem tudom mennyire széles a zenei érdeklődésed spektruma de nagyon a két szélét lőtted be ezekkel a márkákkal. Nyilván most már /hála az égnek/ hazabeszélek de én épp ezért választottam a Mackie-t. Mert a fent nevezett spektrum minden árnyalatában ott volt. Nem akarlak befolyásolni /persze akkor minek írtam le ezt az egészet :D / mert úgyis hallás alapján döntöd majd el, csak gondoltam okoskodok kicsit, hátha még segítek is vele.

    (#20842) Agyzuzo: Lőhetek képet asztalról is majd de egyrészt állványon lesznek másrészt pedig várhatóan február vége-március eleje környékén nyerik el végleges helyüket mert albérletben vagyok és költözni készülök /még nem tudom, hová ötletek privátban jöhetnek :D / addig meg csak random lepakoltam őket az ágy végébe. Így is szpen szólnak de nem egy audiofil szentély az biztos. :DDD

    (#20846) Zoluska: A hátsó reflex azért annyira nem halálos dolog. Annyi, hogy figyelni kell az elhelyezésre kicsit. Nekem az a tapasztalatom, hogy stúdiómonitor szinten nem jó dolog a plusz szub. Igaz én csak Mackie mr5 mk3-hoz próbáltam az mr10et de nem volt jó. Ha stúdió hangszórót veszel akkor azt valószínűleg a tökéletes sztereó élményért teszed. A sub csak belekontárkodik az egészbe. Egyébként pedig egy jó 8030 biztos vagyok benne, hogy szebb lesz mint az A5X+sub tákolmány. De ezt persze majd te eldöntöd. ;)

    (#20854) AMDFan: Megosztottam, ez a gyerek az évszázad bűntényét hajtotta végre! :D :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák