Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli133

    őstag

    válasz zoldy #20709 üzenetére

    "jeleztem megértésemet a választását illetően" - be kell valljam szerintem felesleges kör volt felhozni a specifikációt ha később kiderül, hogy úgy sem ér semmit, szerintem lehetett volna a második felével kezdeni. Meg ismerve pár felhasználót van aki a kecsegtetőből leszűri, hogy az bizony egy baromi jó cucc és rohan megvenni (tisztelet a kivételnek), de ez utóbbi user error nyilván.

    Én hallgatni fogom nem nézni a hangcuccaim. (DAC, erősítő, fejes választásnál nem foglalkoztam a kinézettel a hangszóró még előttem áll). Szerintem az optimális választás úgy néz ki, hogy körbenéz akár több fórumon mi az ajánlott az árkategóriában, meghallgatja amit tud. majd ezután ha a hangban legjobb darab nem tetszik neki, akkor megfontolja, hogy a hangot feláldozza e a szépség oltárán. Azaz szerintem az utolsó szűrő pont kellene legyen a kinézet. Ez minden árkategóriára vonatkozik szerintem, mindegy mennyit költ, az utánajárás jó esetben nem kerül plusz pénzbe.

    Igen, egyértelműen minden hsz személyes véleményt tükröz, de szerintem amíg kulturált formában meg tudják a felhasználók oldani a hsz-k tartalmáról való beszélgetés (vita) is a fórum része.

    "It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."

Új hozzászólás Aktív témák