Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sesshou

    senior tag

    Hölgyeim és uraim

    Mivel látom még manapság is nagy visszhangja van a modecom 2.0-s hangfalaknak így gondoltam adok egy kis response-t így lassan 3 hónap után.
    InterStore-on vásároltam a kis aranyoskát Modecom 120u 3 nap alatt meg is érkezett. Bekötés után kissé nyersen szólt, a közepek nem igazán voltak a helyükön, és olyan logitech-esen brummogott, elnézést minden logi-pártitól de én a 80 ezres kategóriában is csak azzal találkoztam hogy a logitechek csak és kizárólag brummogni tudnak és a tiszta hangok előállítása smafu. De kanyarodjunk vissza a tárgyhoz. A brummogás 1-2 hét múlva eltűnt, pontosabban a közepek jöttek meg és sokat szépült a hang. Ezúton üzenem mindenkinek aki 2.1 esen gondolkodik hogy bejáratódás után Nagyon is erős mélyet ad ha a mély szabályzók ki maxoljuk nálam pl kb 50% és és tökéletesen elég.
    Most 3 hónap elteltével elindítottam nemrég egy hd filmet és rá kellet jönnöm hogy mostanra még szebb lett a hangja. nemrég vettem egy távirányítós konnektort 3-4E így megoldódott a távirányító probléma is:P

Új hozzászólás Aktív témák